Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ COSMOTE: Έως 80% περισσότερα data στα νέα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας

COSMOTE: Έως 80% περισσότερα data στα νέα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας

απο Kostas Gliatiotis

Έως και 80% περισσότερα data για χρήση Internet από το κινητό, προσφέρει η νέα σειρά προγραμμάτων συμβολαίου COSMOTE Mobile. Η COSMOTE εμπλούτισε τα διαθέσιμα data και συνολικά τις παροχές (χρόνος ομιλίας, SMS) των προγραμμάτων της, απαντώντας στην ανάγκη των καταναλωτών για περισσότερο mobile internet σε πιο χαμηλές τιμές, μία τάση που ενισχύεται συνεχώς. Την τελευταία πενταετία, η κίνηση mobile data μέσω του δικτύου της COSMOTE έχει σημειώσει θεαματική άνοδο, που φτάνει το 765%, ενώ το 2018 η χρήση των data αναμένεται να αυξηθεί πάνω από 50%. Το ίδιο διάστημα, η μέση χρέωση ανά GB έχει μειωθεί σχεδόν 75%.

Περισσότερα MB σε όλες τις σειρές προγραμμάτων  

Τα νέα ατομικά προγράμματα συμβολαίου COSMOTE Mobile, διατίθενται σε τρεις επιλογές, small, medium & large, προσφέροντας έως 2000 λεπτά ομιλίας & SMS προς όλα τα εθνικά κινητά καθώς και περισσότερα ενσωματωμένα data, που φτάνουν τα 5GB, για ακόμη περισσότερο Mobile Internet.

Με περισσότερα data έχουν εμπλουτιστεί και τα οικογενειακά προγράμματα συμβολαίου COSMOTE Mobile Family. Τα προγράμματα προσφέρουν έως 10GB, τα οποία μπορεί να μοιράζεται όλη η οικογένεια, έως και απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, καθώς επίσης family data limits, που δίνουν τη δυνατότητα στους γονείς να θέτουν όρια στα MB που καταναλώνουν τα παιδιά τους, εκπαιδεύοντάς τα στην ορθολογική χρήση του Internet.

Περισσότερα data στο μεγαλύτερο δίκτυο 4G/4G+ στην Ελλάδα

Αξιοποιώντας τα εμπλουτισμένα data των προγραμμάτων κινητής, οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες δεδομένων και φωνής, μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο 4G και 4G+ στη χώρα, με πληθυσμιακή κάλυψη[1] πάνω από 98% και 94% αντίστοιχα.

Το δίκτυο της COSMOTE έχει αποσπάσει το βραβείο γρηγορότερου δικτύου κινητής, Greeces Fastest Mobile Network 2018” από την Ookla®, τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων Mobile Internet. Πρόσφατα, επίσης, έλαβε την πιστοποίηση «Best in Test» για τις υπηρεσίες δεδομένων και φωνής στην Ελλάδα μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων, P3 Communications. Σύμφωνα με τις μετρήσεις του φορέα, οι συνδρομητές κινητής COSMOTE απολαμβάνουν 80% υψηλότερες ταχύτητες από τον δεύτερο πάροχο κινητής στα αστικά κέντρα/μεγάλες πόλεις και τριπλάσιες ταχύτητες από τον δεύτερο πάροχο κινητής, στις μικρότερες πόλεις και τους βασικούς οδικούς άξονες της χώρας.

Για να προσφέρει σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές υψηλές ταχύτητες Mobile Internet, η COSMOTE έχει αυξήσει τα τελευταία δύο χρόνια τη μέση ταχύτητα πρόσβασης στο Internet κατά 40% και τη χωρητικότητα του δικτύου της κατά 57%. Επιπλέον, το δίκτυο κινητής COSMOTE είναι το μόνο που παρέχει κάλυψη ακόμα και στους πιο δύσκολους εσωτερικούς χώρους, με την αποκλειστική δυνατότητα για  WiFi Calling.

Τέλος, στο δίκτυο COSMOTE, με τα νέα προγράμματα, οι συνδρομητές έχουν τον πλήρη έλεγχο των διαθέσιμων MB τους ανά πάσα στιγμή με την αποκλειστική και δωρεάν υπηρεσία COSMOTE My Internet η οποία εξασφαλίζει ότι όταν καταναλωθούν τα δωρεάν MB, διακόπτεται αυτόματα η χρήση data. Έτσι, οι καταναλωτές προστατεύονται από μη επιθυμητές χρεώσεις, ενώ μπορούν να αγοράσουν εύκολα και επιπλέον πακέτα data σε προνομιακές τιμές εφόσον το επιθυμούν.

Περισσότερες πληροφορίες και οι τιμές των προγραμμάτων: https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Mobile-Plans-COSMOTE-Mobile/_/N-7yc?No=0&Nrpp=3&locale=el_US

[1] Η πληθυσμιακή κάλυψη αφορά σε Κάλυψη Εξωτερικών Χώρων (Outdoor Population Coverage).

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights