Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 8 X Review : Ένα Mid Range μπορεί να είναι κορυφαίο
honor 8x

Honor 8 X Review : Ένα Mid Range μπορεί να είναι κορυφαίο

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό σύστημα.

Το Honor 8X συνεχίζει να βασίζεται στο EMUI της Huawei και συγκεκριμένα στην έκδοση 8.2 που με την σειρά της βασίζεται στο Android 8.1 Oreo της Google. Στο άμεσο μέλλον η εταιρεία έχει κάνει γνωστό ότι πρόκειται να διαφοροποιήσει μέχρι ένα βαθμό το γραφικό περιβάλλον των Honor Smartphones, όμως δεν είναι γνωστό αν αυτές οι αλλαγές θα έρθουν με αναβάθμιση και σε ήδη υπάρχουσες συσκευές.

Αυτό που έχει σημασία πάντως είναι το κατά πόσο το EMUI 8.2 καλύπτει τις καθημερινές και όχι μόνο ανάγκες του ιδιοκτήτη του Honor 8X. Όπως συνηθίζει η εταιρεία, υπάρχουν τροποποιημένες εκδόσεις των εφαρμογών που προσφέρει το Stock Android, και μερικές ακόμα που είναι προσθήκες της Honor και αυξάνουν την συνολική λειτουργικότητα.

Το ίδιο το γραφικό περιβάλλον έχει αρκετές δυνατότητες παραμετροποίησης, ώστε να μπορεί κάποιος να αλλάξει και την λογική δομή αλλά και την εμφάνιση του. Συνεχίζουμε να θεωρούμε ότι οι εφαρμογές που σχεδιάζει η εταιρεία έχουν καλοδεχούμενες αλλαγές σε εμφάνιση αλλά κυρίως σε λειτουργικότητα.

Η συλλογή φωτογραφιών και βίντεο για παράδειγμα, εκτός του ότι έχει σημαντικά καλύτερη εμφάνιση και προβολή φωτογραφιών και φακέλων σε σύγκριση με το Google Photos, έχει και αρκετές δυνατότητες επεξεργασίας τους.

Αντίστοιχα και η εφαρμογή της μουσικής έχει μια ευχάριστη και… νεανική εμφάνιση, ενώ το Honor 8X έχει και ενσωματωμένο ραδιόφωνο, κάτι που απουσιάζει από αρκετές ακριβότερες συσκευές.

Συνολικά το EMUI 8.2 έχει πλέον φτάσει ένα βαθμό ολοκλήρωσης που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από προτάσεις του ανταγωνισμού του, πόσο μάλλον σε σύγκριση με το φτωχό σε δυνατότητες Stock Android της Google.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights