Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi Max 3 Review : Το μέγεθος μετράει

Xiaomi Mi Max 3 Review : Το μέγεθος μετράει

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Εκεί που πραγματικά εντυπωσιάζει το Mi max 3 (εκτός φυσικά από το μέγεθος της οθόνης του…) είναι με τη χωρητικότητα της μπαταρίας που διαθέτει. Στα 5.500 mAh, η μπαταρία αυτή είναι σημαντικά μεγαλύτερη από σχεδόν το σύνολο των Smartphones που υπάρχουν στην αγορά. Μάλιστα θα μπορούσε να πει κανείς ότι τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν Tablets με οθόνη 7 ιντσών που είχαν και αυτά μικρότερη σε μέγεθος μπαταρία.

Οι χρόνοι αναμονής και λειτουργίας είναι λοιπόν αντίστοιχα κορυφαίοι, και καλύπτουν τις ανάγκες αυτών που θα επιλέξουν ένα τόσο μεγάλο Smartphone για συνεχόμενη εντατική χρήση. Θα πρέπει κάποιος να προσπαθήσει επίτηδες (και με δυσκολία…) για να καταφέρει να αδειάσει τη μπαταρία του Mi Max 3 σε λιγότερο από μια ημέρα.

Ακόμα και σε αυστηρά Gaming χρήση, η μπαταρία αυτή μπορεί να βγάλει 3 ώρες παιχνιδιού και να έχει ακόμα αρκετή ενέργεια για να διατηρήσει το Smartphone ενεργό μέχρι το βράδυ.

Προφανώς και οι λιγότερο απαιτητικοί χρήστες θα καταφέρουν να βγάλουν με χαρακτηριστική άνεση μια δεύτερη ή ακόμα και Τρίτη ημέρα χρήσης. Το MIUI 9.5 έχει αρκετές επιλογές για την διαχείριση ενέργειας αλλά και τον έλεγχο των εφαρμογών που τρέχουν στο παρασκήνιο, ώστε να περιορίζει αυτές που δεν χρησιμοποιεί ο ιδιοκτήτης του Smartphone.

Στο κάτω μέρος του Mi Max 3 βρίσκεται μια Type-C USB θύρα, μια ευχάριστη προσθήκη στην κατηγορία του, και κάτι που δεν διαθέτει το Note 5 αλλά ούτε και το νεότερο Note 6 Pro. Υποστηρίζεται μάλιστα και το QuickCharge 3.0 πρότυπο της Qualcomm για ταχεία φόρτιση, κάτι που είναι απαραίτητο με μια τόσο μεγάλη μπαταρία. Η πλήρης φόρτιση της θέλει λίγο περισσότερο από 2ώρες, όμως στα 5.500 mAh ο χρόνος αυτός είναι μάλλον λογικός.

Συμπέρασμα

Είναι προφανές ότι η Xiaomi επέλεξε την γρήγορη αλλά και σωστή «οδό» του να χρησιμοποιήσει αυτά που έχει ήδη στη διάθεση της για να δημιουργήσει το Mi Max 3. Ο συνολικός σχεδιασμός του προέρχεται από το πολύ καλό Note 5 της εταιρείας, και το πλαίσιο από αλουμίνιο είναι ταυτόχρονα όμορφο, ποιοτικό και πολυτελές ειδικά σε αυτό το κόστος.

Αυτό που έχει σημασία όμως είναι ότι το Mi Max 3 έχει μια οθόνη με μέγεθος που μέχρι πριν μερικά χρόνια ανήκε στην κατηγορία των Tablets. Με την οθόνη αυτή, και την καλή δουλειά που έχει γίνει στις συνολικές διαστάσεις του, αποτελεί μια όντως ξεχωριστή (έστω και… μεγάλη) συσκευή, με δυνατότητες και άνεση στην προβολή που δεν έχουν πολλές άλλες προτάσεις του ανταγωνισμού του.

Για ένα Smartphone με αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, την πολύ καλή κάμερα και την εντυπωσιακή μπαταρία του, τα περίπου 350 ευρώ που κοστίζει επίσημα στη χώρα μας είναι μια απόλυτα λογική τιμή. Οι υποψήφιοι αγοραστές που γνωρίζουν το μεγεθος συσκευής που επιλέγουν, θα ικανοποιηθούν από την επιλογή τους όπως και σχεδόν όλοι όσοι επιλέγουν ένα Smartphone της Xiaomi.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights