Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Nokia 7.1 Review : Ένα “πολυτελές” Mid Range

Nokia 7.1 Review : Ένα “πολυτελές” Mid Range

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Η μπαταρία του Nokia 7.1 διαθέτει χωρητικότητα 3.060 mAh η οποία  με συνθήκες εντατικής χρήσης (κοινωνικά δίκτυα, IM εφαρμογές, κλήσεις, φωτογραφίες κτλ) είναι αρκετή ώστε να παρέχει τουλάχιστον μία μέρα αυτονομίας. Φυσικά, θα επισημάνουμε για άλλη μια φορά ότι ο όρος «εντατική χρήση» είναι ιδιαίτερα… σχετικός, μιας και εν τέλει ο τρόπος που χρησιμοποιεί ο καθένας την συσκευή του είναι ξεχωριστός. Σε κάθε περίπτωση, το Nokia 7.1 θα βγάλει την μέρα με σχετική άνεση, όπως οι περισσότερες σύγχρονες συσκευές, άλλωστε. Παράλληλα, εάν θέλετε το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα, θα σας προτείνουμε να πειραματιστείτε με τις σχετικές επιλογές που υπάρχουν στις Ρυθμίσεις.

Από την άλλη όψη, εάν είσαστε χρήστης που δεν κάνει  ιδιαίτερη χρήση εφαρμογών που απαιτούν σύνδεση με το Διαδίκτυο και χρησιμοποιείτε το Nokia 7.1 απλά για ολιγόλεπτες κλήσεις και μηνύματα, τότε οι δύο μέρες αναμονής θα είναι ένα εφικτό σενάριο. Σε κάθε περίπτωση, η απόδοση της μπαταρίας της συσκευής θα χαρακτηριστεί ως «αποδεκτή» για τα σύγχρονα δεδομένα.

Συμπέρασμα

Με επίσημη τιμή πώλησης στα 400€ (μιλάμε πάντα για την έκδοση με τα 64 GB ROM / 4 GB RAM), το Nokia 7,1 είναι δεδομένο ότι θα… κονταροχτυπηθεί με άλλες συσκευές του ανταγωνισμού οι οποίες μπορεί να φανούν σε αρκετούς πιο δελεαστικές, τουλάχιστον αρχικά. Η ουσία είναι ότι στα χρήματα αυτά, η νέα πρόταση της φινλανδικής εταιρείας έχει να προσφέρει όμορφο design, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, αξιοπρεπή κάμερα και μια αρκετά καλή οθόνη. Το hardware είναι αρκετά ικανό ώστε ο χρήστης να τρέξει όλες τις γνωστές εφαρμογές και το Android One διασφαλίζει τακτικές ενημερώσεις στο μέλλον, όποτε τις διαθέτει η Google.

Είναι δεδομένο ότι για πολύ κόσμο το brand name «Nokia» έχει ακόμα την βαρύτητα που… πρέπει να έχει, οπότε θεωρούμε ότι θα παίξει και αυτό τον ρόλο του. Σε ό,τι αφορά το μέλλον του 7.1 πάντως, είμαστε της άποψης ότι μια μικρή μείωση της τιμής θα το κάνει ακόμα ελκυστικότερο σαν πρόταση και θα το βοηθήσει σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights