Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Creative Outlier One Plus Review : Η νεότερη καλύτερη έκδοση

Creative Outlier One Plus Review : Η νεότερη καλύτερη έκδοση

απο Kostas Gliatiotis

H αγορά των ασύρματων Bluetooth ακουστικών γνωρίζει αναμενόμενα μια αύξηση πωλήσεων τα τελευταία χρόνια, από την στιγμή που είναι πιο εύκολο για όλους να έχουν ένα Smartphone με καλή ηχητική απόδοση σε χαμηλότερο κόστος. Η Creative από την πλευρά της, έχει πλέον μια μακροχρόνια εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα, με την δημιουργία διαφορετικών προτάσεων ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε χρήστη.

Για τους φίλους του… αθλητισμού, η εταιρεία έχει σχεδιάσει τα νεότερα Outlier One Plus, ένα σετ ασύρματων ακουστικών με μικρό μέγεθος και βάρος.  Τα ακουστικά αποτελούν την νεότερη βελτιωμένη έκδοση των «απλών» Outlier One που έχουμε ήδη δοκιμάσει, και έρχονται με συγκεκριμένες βελτιώσεις αλλά και προσθήκες. Η σημαντικότερη από αυτές είναι ότι πλέον έχουν δική τους ενσωματωμένη μνήμη 4GB για την αποθήκευση μουσικής, κάτι που τους επιτρέπει να λειτουργούν ανεξάρτητα από το αν είναι συνδεδεμένα σε ένα Smartphone ή όχι.

Παραδοσιακά, τα Outlier One Plus δίνουν έμφαση στο χαμηλό τους βάρος και μέγεθος, ώστε να είναι άνετα στη χρήση, αλλά το κυριότερο να μην «ενοχλούν» τον ιδιοκτήτη τους με το βάρος τους κατά την διάρκεια της άθλησης. Ειδικά στο τρέξιμο (ή και το απλό περπάτημα…) το χαμηλό βάρος είναι πιθανότατα ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια στην επιλογή ενός σετ ακουστικών αυτού του είδους.

Μια αλλαγή που έχει κάνει η Creative και αρχικά φαίνεται ασυνήθιστη είναι η χρήση ενός πιο απλού σε εμφάνιση καλωδίου που συνδέει τα δύο ακουστικά και το χειριστήριο τους που περιέχει και την μπαταρία. Το πλεονέκτημα του συγκεκριμένου καλωδίου όμως είναι ότι είναι πιο εύκαμπτο με αποτέλεσμα και τα ίδια τα ακουστικά να κάθονται πιο καλά στο κεφάλι και τον λαιμό του ιδιοκτήτη τους.

Τα Outlier One Plus υποστηρίζονται και από την εφαρμογή διαχείρισης Sound Blaster  Connect που έχει δημιουργήσει η Creative για την διαχείριση τους. Μέσω αυτής ο χρήστης μπορεί να αλλάξει το Mode λειτουργίας τους ανάμεσα στην ασύρματη και την αυτόνομη αναπαραγωγή μουσικής, αλλά το βασικότερο να μεταφέρει και τα τραγούδια που θέλει στα ίδια τα ακουστικά. Τα 4GB μνήμης μπορεί να φαίνονται «λίγα» με τα δεδομένα της εποχής μας, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν αποκλειστικά και μόνο για την αποθήκευση μουσικής.  Σε πολύ καλή ποιότητα ήχου, ο χώρος αυτός είναι αρκετός για περισσότερο από δύο ώρες μουσικής, χρονικό διάστημα που συνήθως ξεπερνά το μέσο χρόνο άθλησης για την οποία και χρειάζεται αυτή τη μουσική κάποιος.

Για την ηχητική απόδοση τώρα, είναι δεδομένο ότι η Creative έχει την εμπειρία που απαιτείται ώστε τα Outlier One Plus να καλύπτουν τις απαιτήσεις ακόμα και των απαιτητικών χρηστών, μιλώντας πάντα για το είδος των ακουστικών στο οποίο ανήκουν. Το μπάσο που παράγουν είναι ευχάριστα «δυνατό» χωρίς όμως να φτάνει στο σημείο της υπερβολής, ενώ παραδοσιακά η εταιρεία ξέρει πως να διατηρεί την ποιότητα του ήχου ακόμα και στη μέγιστη διαθέσιμη ένταση τους.

Στον τομέα της συνδεσιμότητας, τα Outlier One Plus υποστηρίζουν το  4.2 προφίλ του Bluetooth προτύπου, και είναι συμβατά με κάθε είδος Smartphone που υπάρχει στην αγορά. Η έκδοση 4.2 εκτός των άλλων περιλαμβάνει και την δυνατότητα χειρισμού της εφαρμογής μουσικής που έχει το Smartphone από τα ίδια τα ακουστικά, προκειμένου ο ιδιοκτήτης τους να μπορεί να αλλάξει τραγούδι, να αλλάξει την ένταση αλλά και να σταματήσει την αναπαραγωγή. Τα ακουστικά περιλαμβάνουν φυσικά και το δικό τους ξεχωριστό μικρόφωνο που χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων.

Με τα Outlier One Plus η Creative δείχνει να έχει πετύχει μια πολύ καλή ισορροπία ανάμεσα στην ευχρηστία, την απλότητα και φυσικά την ποιότητα κατασκευής, κριτήρια που είναι ιδιαίτερα σημαντικά στην επιλογή ενός σετ ακουστικών αυτού του είδους. Με προστασία από τον ιδρώτα, είναι κατασκευασμένα εκτός των άλλων να «αντέχουν» και τις συνθήκες άθλησης του ιδιοκτήτη τους. Σε άμεση σύγκριση με τα προηγούμενα Outlier One, η Plus έκδοση έχει όλες εκείνες τις βελτιώσεις που δικαιολογούν την ύπαρξη τους σαν ένα νέο ζευγάρι Bluetooth ακουστικών, αλλά και την τιμή πώλησης τους, που για ένα προϊόν από μια γνωστή και καταξιωμένη εταιρεία όπως η creative είναι σίγουρα λογική και αρκετά «χαμηλή».

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

Άγγελος 22/12/2018 - 05:53

Που μπορούμε να τα βρούμε ?

Reply
Kostas Gliatiotis 24/12/2018 - 12:38

Καλησπέρα και συγνώμη για την καθυστέρηση στην απαντηση. Αυτή η στιγμή τα ακουστικά είναι διαθέσιμα μόνο online μέσα από τη σελίδα της Creative για αγορά !

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights