Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Honor Greece: Στρατηγική συνεργασία με τη Battlenet

Honor Greece: Στρατηγική συνεργασία με τη Battlenet

απο John Leondaris

Σε μια καινοτόμα στρατηγική συνεργασία προχώρησε η Honor Greece με την Battlenet, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα Gaming Station στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, η Honor Greece δημιουργεί Honor Corners και τοποθετεί τα προϊόντα της στα flagship καταστήματα της Battlenet. Τα Battlenet απαριθμούν περισσότερα από 36 καταστήματα σε 17 πόλεις και πάνω από 396.000 εγγεγραμμένα μέλη και είναι η πρώτη εταιρία gaming που αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες της μέσα από το ευρύ δίκτυο της.

Η συνεργασία των δύο εταιριών προβλέπει μια σειρά από κοινές δράσεις και events εντός και εκτός των φυσικών καταστημάτων της Battlenet. Ταυτόχρονα η Honor θα έχει δυναμική παρουσία σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας με branding μέσα στο χώρο των Battlenet.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights