Αρχικη APPS / GAMES Google Photos : Εξαιρεί τις RAW φωτογραφίες από τον απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο

Google Photos : Εξαιρεί τις RAW φωτογραφίες από τον απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο

απο Kostas Gliatiotis

Μια σημαντική αλλαγή φαίνεται ότι έκανε η Google στον τρόπο που λειτουργεί η δωρεάν υπηρεσία αποθήκευσης φωτογραφιών του Google Photos.

Πιο συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες σε RAW μορφή, δεν μπορούν πλέον να αποθηκεύονται στο Google Photos χωρίς περιορισμό στο μέγεθος τους. Μέχρι τώρα, η υπηρεσία προσέφερε δωρεάν και απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο σε όσους συνδρομητές επέτρεπαν στην Google να επεξεργάζεται τις φωτογραφίες τους, και μέχρι ένα συγκεκριμένο μέγεθος, όμως πλέον σε αυτές δεν θα περιλαμβάνονται οι RAW φωτογραφίες.

Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία περιορίζει σημαντικά τον όγκο δεδομένων που θα αποθηκεύει κάθε χρήστης στον λογαριασμό του, αφού μια φωτογραφία σε μη επεξεργασμένη RAW μορφή είναι κατά κανόνα πολύ μεγαλύτερη σε μέγεθος από μια συνηθισμένη jpeg φωτογραφία.

Ταυτόχρονα η εταιρεία αφαίρεσε από τον απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο και την δυνατότητα αποθήκευσης βίντεο σε μορφή που δεν υποστηρίζεται από το Google Photos. Με αυτόν τον τρόπο φαίνεται ότι ώς τώρα αρκετοί χρήστες είχαν βρει ένα “παράθυρο” ώστε να μπορούν να αποθηκεύουν ακόμα και ολόκληρες ταινίες, αλλάζοντας απλά την κατάληξη του αρχείου σε μια άλλη μορφή που να μην υποστηρίζεται από την υπηρεσία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights