Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Nokia 8 αναβαθμίζεται σε Android 9.0 Pie

Το Nokia 8 αναβαθμίζεται σε Android 9.0 Pie

απο Kostas Gliatiotis

Μια από τις πρώτες συσκευές της Nokia που αναβαθμίζεται στο μέχρι στιγμής νεότερο διαθέσιμο Android 9.0 Pie είναι το σχετικά παλαιότερο Nokia 8.

Το Smartphone ήταν το πρώτο “κορυφαίο” και ακριβό που κυκλοφόρησε η εταιρεία στην αγορά μετά την επανέναρξη των πωλήσεων χρησιμοποιώντας το λειτουργικό της Google.

Η αναβάθμιση σε Android 9.0 Pie για το Nokia 8 περιλαμβάνει όλες τις αλλαγές και βελτιώσεις που φέρνει η νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος, μεταξύ των οποίων είναι και η πλοήγηση στο μενού με Gestures αντί για πλήκτρα. To Smartphone ήταν ένα από τα τελευταία της Nokia που είχε ξεχωριστά πλήκτρα χειρισμού κάτω από την οθόνη του, πλήκτρα που πλέον θεωρητικά δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη χρησιμότητα.

Το Android 9.0 Pie περιλαμβάνει και την νεότερη διαθέσιμη ενημέρωση ασφαλείας για τον Δεκέμβριο του 2018, το βασικότερο όμως είναι ότι επιβεβαιώνει την δέσμευση της εταιρείας να ενημερώνει τις συσκευές της, ακόμα και τις σχετικά παλαιότερες από αυτές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights