Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Τα νέα iPad Pro 4G+ με την τεχνολογία eSIM αποκλειστικά σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Τα νέα iPad Pro 4G+ με την τεχνολογία eSIM αποκλειστικά σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

απο Kostas Gliatiotis

Τα νέα iPad Pro της Apple με την τεχνολογία eSIM είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα αλλά και online στο www.cosmote.gr και στο www.germanos.gr. Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν τo iPad Pro 11’’ Wi-Fi από 969€ και το iPad Pro 11’’ 4G+ από 1.149€, το iPad Pro 12.9’’ 3rd Generation Wi-Fi από 1.199€ και το iPad Pro 12.9’’ 3rd Generation 4G+ από 1.379€ με έως 36 άτοκες δόσεις ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE, σε χρώμα space gray και σε τέσσερις εκδόσεις : 64GB, 256GB, 512GB και 1TB.

Τα δύο νέα iPad έχουν επανασχεδιαστεί πλήρως με οθόνη Liquid Retina 11” και 12.9” αντίστοιχα που φτάνει από άκρη σε άκρη, με εξαιρετική ευκρίνεια. Είναι λεπτά και ελαφριά, εξοπλισμένα με ισχυρό επεξεργαστή Α12X Bionic με αρχιτεκτονική 64bit για γρήγορο multitasking, αλλά και προηγμένη αναγνώριση προσώπου Face ID για ασφαλές ξεκλείδωμα. Τα νέα μοντέλα της Apple διαθέτουν κύρια κάμερα 12MP και εμπρόσθια 7MP για φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και εγγραφή video 4K. Στα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων iPad συγκαταλέγονται, επίσης, η αυτονομία μπαταρίας που αγγίζει τις 10 ώρες, καθώς και το λειτουργικό σύστημα iOS 12.

Τα νέα iPad υποστηρίζουν την τεχνολογία eSIM που φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα αποκλειστικά η COSMOTE. Με τη νέα ψηφιακή κάρτα SIM, που είναι ενσωματωμένη στη συσκευή (embedded SIM), ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει σύνδεση COSMOTE, σκανάροντας το QR code που θα προμηθευτεί σε οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Έτσι, μπορεί να «κατεβάσει» άμεσα, εύκολα και με ασφάλεια -σε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή- τα απαραίτητα δεδομένα ενεργοποίησης της eSIM,

Με τα νέα iPad Pro 4G+, οι χρήστες απολαμβάνουν απίστευτα γρήγορες ταχύτητες μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο 4G/4G+ στην Ελλάδα, με πληθυσμιακή κάλυψη πάνω από 98% και 94% αντίστοιχα. Το δίκτυο της COSMOTE έχει βραβευτεί από τον ανεξάρτητο φορέα Ookla ως “Greece’s Fastest Mobile Network 2018”, ενώ πρόσφατα έλαβε και την πιστοποίηση «Best in Test» για τις υπηρεσίες δεδομένων και φωνής, από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων P3 Communications.

Οι καταναλωτές μπορούν να ασφαλίσουν το νέο τους iPad Pro σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ μόνο από €11,61/μήνα, με την υπηρεσία ασφάλισης συσκευών, για κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος, όπως θραύση, φωτιά ή υγρασία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights