Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Τα δύο Galaxy S9 αναβαθμίζονται σε Android 9.0 Pie και το νέο One UI

Τα δύο Galaxy S9 αναβαθμίζονται σε Android 9.0 Pie και το νέο One UI

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung είχε αρχικά ανακοινώσει ότι η αναβάθμιση των δύο Galaxy S9 αλλά και του Note 9 στο Android 9.0 pie θα ξεκινούσε στις αρχές του 2019. Φαίνεται όμως ότι η εταιρεία αποφάσισε να ξεκινήσει λίγο νωρίτερα, με τα δύο Galaxy S9 να έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν την νέα έκδοση.

Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες των Galaxy S9 και S9+ στην Γερμανία, έχουν ήδη ξεκινήσει να λαμβάνουν την αναβάθμιση, που εκτός της νεότερης διαθέσιμης έκδοση του Android 9, φέρνει και το επίσης νεότερο γραφικό περιβάλλον της Samsung.

Το One UI έχει αρκετές και σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση και την λειτουργικότητα του, με την Samsung να δηλώνει ότι έχει δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην ευκολία χρήσης. Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι η εταιρεία διαθετει μια νεότερη έκδοση του γραφικού περιβάλλοντος της σε ήδη υπάρχουσες συσκευές, πριν την παρουσιαση και την κυκλοφορία του επόμενου Galaxy S10, κάτι μέχρι τώρα ασυνήθιστο.

Η αναβάθμιση γίνεται σταδιακά ανά χώρα και ανά Buyer, όπως ονομάζει η Samsung τους διαφορετικούς συνεργάτες της, κάτι που σημαίνει οτι μπορεί να πάρει αρκετές ημέρες μέχρι να εμφανιστεί η ειδοποίηση σε όλες τις συσκευές ανά την Ευρώπη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights