Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Ο νικητής του διαγωνισμού μας που κερδίζει το Y7 Prime 2018 της Huawei
y7 prime

Ο νικητής του διαγωνισμού μας που κερδίζει το Y7 Prime 2018 της Huawei

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από μια εβδομάδα, και με εντυπωσιακή συμμετοχή από φίλους και αναγνώστες μας, ήρθε η ώρα της κλήρωσης και της ανακοίνωσης του τυχερού, που κερδίζει το Y7 Prime 2018.

Το Smartphone είναι προσφορά της Huawei Hellas για τους αναγνώστες μας, και ο τυχερός από αυτούς είναι ο Γιαννης Προμπονας.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε όλους τους φίλους μας που έκαναν Like στο ποστ του διαγωνισμού σε Facebook και Instagram, με τον καθένα να παίρνει ένα μοναδικό αριθμό “σειράς”. Η επιλογή του αριθμού έγινε μέσω της γεννήτριας τυχαίων αριθμών του random.org.

Μέσα στην ημέρα θα επικοινωνήσουμε με τον νικητή του διαγωνισμού ώστε να κανονίσουμε την αποστολή του δώρου σε αυτόν. Όπως πάντα, σε περίπτωση που μέσα σε δύο ημέρες δεν είναι δυνατόν να επικοινωνήσουμε μαζί του, η κλήρωση θα επαναλφθεί.

Καλά Χριστούγεννα ευχόμαστε σε όλους τους φίλους και αναγνώστες μας, και θα επανέλθουμε με μια ακόμα κλήρωση μέχρι την αλλαγή του χρόνου !

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights