Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Πρωτοχρονιάτικη κλήρωση με δώρο ένα Huawei P Smart
p smart

Πρωτοχρονιάτικη κλήρωση με δώρο ένα Huawei P Smart

απο Kostas Gliatiotis

Μετά την εντυπωσιακή συμμετοχή στην κλήρωση του Huawei Y7 Prime 2018, από τους αναγνώστες μας και τους φίλους μας σε Facebook και instagram, τα δώρα συνεχίζονται !

Αυτή τη φορά, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς θα κληρώσουμε ένα P Smart, προσφορά και πάλι της Huawei Hellas για τους αναγνώστες μας !

Οι όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι αντίστοιχα απλοί και αυτή τη φορά. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα like στο ποστ του διαγωνισμού, και ένα στην σελίδα μας στο Facebook.

Για τους φίλους του Instagram ισχύει ακριβώς το ίδιο, με ένα like στο ποστ του διαγωνισμού, και ένα Follow στον λογαριασμό μας.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί και εδώ με την ανάθεση ενός μοναδικού αριθμού “σειράς” σε όλους όσους συμμετέχουν στην κλήρωση, και την τυχαία επιλογή μεταξύ τους, μέσα από το random.org.

Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε καλή τυχη σε όλους τους συμμετέχοντες, και ευχαριστούμε την Huawei Hellas για την προσφορά του P Smart, αλλά και την άψογη συνεργασία που έχουμε.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

4 σχολια

Agathi Giakimtsouki 26/12/2018 - 14:12

Χρόνια πολλά ☃️

Reply
Lubica Zibritova 28/12/2018 - 12:48

Τέλειο δώρο μακάρι να κερδίσω.Σας εύχομαι καλές γιορτές και καλή.

Reply
Kostas flegkas 31/12/2018 - 02:23

teleio na eimai o tyxeros

Reply
Olga Vasilakaki 31/12/2018 - 15:05

Καλή χρονιά με υγεία αγάπη και ευτυχία

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights