Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Nokia 5.1 Plus αναβαθμίζεται σε Android 9.0 Pie
nokia 5.1 plus

Το Nokia 5.1 Plus αναβαθμίζεται σε Android 9.0 Pie

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι πριν λίγο καιρό η HMD Global είχε κατηγορηθεί ότι καθυστερεί επίτηδες την διάθεση της αναβάθμισης σε Android 9.0 Pie για τις παλαιότερες συσκευές της, η εταιρεία κάνει ότι μπορεί για να αποδείξει ότι αυτό δεν είναι αλήθεια.

Το Nokia 5.1 Plus είναι μια από τις νεότερες προτάσεις της εταιρείας στην μεσαία κατηγορία τιμής, όμως είναι και από τις πρώτες που αναβαθμίζεται στην νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Η διάθεση της αναβάθμισης σε Android 9.0 Pie έχει ήδη ξεκινήσει τυπικά για το Smartphone, και γίνεται σταδιακά ανά χώρα, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Η αναβάθμιση φέρνει όλες τις αλλαγές που έχει η νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος, όπως βελτιωμένη διαχείριση μπαταρίας που αναγνωρίζει τις συνήθειες χρήσης για κάθε εφαρμογή, και φυσικά το νέο τρόπο πλοήγησης με Gestures. Σε πλήρη αντίθεση μάλιστα με τα Google Pixel 3 και Pixel 3 XL, η Nokia όπως και κάθε άλλη εταιρεία, αφήνει στον χρήστη την επιλογή να διαλέξει ανάμεσα στον νέο αυτό τρόπο πλοήγησης και το παλαιότερο και πιο “συνηθισμένο” σύστημα με τα πλήκτρα στο κάτω μέρος της οθόνης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights