Αρχικη ΦΗΜΕΣ Ένα Sony με τον Snapdragon 855 εμφανίζεται στο Antutu benchmark
xz4

Ένα Sony με τον Snapdragon 855 εμφανίζεται στο Antutu benchmark

απο Kostas Gliatiotis

Μπορεί η χρησιμότητα τους στην αξιολόγηση της πραγματικής απόδοσης ενος Smartphone να έχει μειωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, τα Benchmarks όμως παραμένουν μια πολύ καλή “πηγή” πληροφοριών για συσκευές που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ένα Smartphone της Sony, με κωδικό μοντέλου i8134 εμφανίστηκε στο Antutu Benchmark με ένα εντυπωσιακά υψηλό σκορ, με 395.721 πόντους. Το σκορ αυτό είναι εντυπωσιακά υψηλότερο από σχεδόν κάθε άλλο Smartphone που υπάρχει στην αγορά, με εξαίρεση τα iPhones της Apple, που όμως τρέχουν την δική τους διαφορετική έκδοση του Antutu Benchmark.

Το Smartphone της Sony είναι πιθανότατα κάποια από τις εκδόσεις του επόμενου Xperia XZ4, που με τον ρυθμό που ανανεώνει τις προτάσεις της η εταιρεία, είναι πιθανότατα αρκετά κοντά στο στάδιο της επίσημης παρουσίασης του πλέον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights