Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Φωτογραφία του Galaxy S10 εμφανίζεται Online

Φωτογραφία του Galaxy S10 εμφανίζεται Online

απο Kostas Gliatiotis

Ήταν σχεδόν βέβαιο ότι το επόμενο Galaxy S10 της Samsung θα έκανε κάποια στιγμή την εμφάνιση του σε φωτογραφία πριν την επίσημη ανακοίνωση του από την εταιρεία, και η πρώτη φωτογραφία αυτού του είδους είναι πλέον διαθέσιμη.

Σε αυτή παρουσιάζεται η “μεσαία” έκδοση του Galaxy S10, από τις τρεις που θα είναι διαθέσιμες, αυτή με την οθόνη των 6.1 ιντσών. Τα περιεχόμενα της οθόνης είναι θολωμένα προκειμένου να μην είναι δυνατή η αναγνώριση της συσκευής, ώστε να προστατευτεί αυτός που επέτρεψε να φωτογραφηθεί η συσκευή του. Παρόλα αυτά, δύο διαφορετικά στοιχεία του Galaxy S10 είναι εμφανή αμέσως.

Το πρώτο από αυτά είναι φυσικά η οθόνη του, και το πόσο μικρό είναι το πλαίσιο γύρω από αυτή. Η Samsung φαίνεται να έχει πλησιάσει κοντά στο ελάχιστο δυνατό, και στις τέσσερις πλευρές γύρω από την οθόνη. Στο κάτω μέρος, το πλαίσιο φαίνεται να είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από ότι στο πάνω, ενώ αναμενόμενα δεν υπάρχει το συνηθισμένο πλέον Notch στην οθόνη του Galaxy S10.

Εδώ έρχεται και η δεύτερη ενδιαφέρουσα “λεπτομέρεια”, και αφορά την τρύπα στο δεξί μέρος της οθόνης, που φιλοξενεί την μπροστινή κάμερα του Galaxy S10. Ήταν εδώ και καιρό γνωστό ότι η εταιρεία θα επιλέξει τη συγκεκριμένη λύση για το νέο της Smartphone, προκειμένου να μην καταφύγει στη χρήση του Notch, αλλά και για να μειώσει το πλαίσιο στο ελάχιστο δυνατό.

Δυστυχώς η φωτογραφία δεν αποκαλύπτει κάτι περισσότερο για την συσκευή, ενώ και το ότι το περιεχόμενο της οθόνης είναι “θολωμένο”, πιθανόν να καλύπτει κάποιες εφαρμογές που θα έχει το Galaxy S10 και ο ιδιοκτήτης του δεν θέλει να εμφανιστούν ακόμα δημόσια.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights