Αρχικη ΦΗΜΕΣ Με τρεις κάμερες το Galaxy F Smartphone της Samsung

Με τρεις κάμερες το Galaxy F Smartphone της Samsung

απο Kostas Gliatiotis

Εκτός από την προφανώς ασυνήθιστη και θεωρηιτκά τουλάχισοτν διαφορετική οθόνη που θα έχει το πρώτο αναδιπλούμενο Smartphone της Samsung, φαίνεται ότι θα ακολουθεί τις τάσεις της αγοράς σε έναν ακόμα τομέα.

Οι πληροφορίες από την Νότιο Κορέα αναφέρουν τις τελευταίες ημέρες ότι το Galaxy F θα έχει και τρεις διαφορετικές κάμερες στο πίσω μέρος του. Οι κάμερες θα είναι κατασκευασμένες από την ίδια τη Samsung, και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι πρακτικά ίδιες με αυτές του επόμενου Galaxy S10.

Εκτός από την βασική κάμερα, το σύνολο θα περιλαμβάνει μια ακόμα με υπερ-ευρυγώνιο φακό, και μια με τηλεφακό για 2Χ οπτικό ζούμ. Αντίστοιχη διάταξη χρησιμοποιεί ήδη και το Galaxy A9 2018, με μια επιπλέον κάμερα για υπολογισμό του βάθους πεδίου, όμως είναι βέβαιο ότι η Samsung θα χρησιμοποιήσει κάμερες με καλύτερη ποιότητα στο Galaxy F.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την Samsung να παρουσιάζει το Galaxy F μέχρι τον Μάρτιο του 2019, και να το διαθέτει στην παραγωγή σε κάποια περιορισμένη μορφή του, μέχρι το καλοκαίρι.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights