Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Note 9 αναβαθμίζεται και αυτό στο One Ui
note 9

Το Note 9 αναβαθμίζεται και αυτό στο One Ui

απο Kostas Gliatiotis

Μετά το Galaxy S9 και το S9+, ήρθε η ώρα να ξεκινήσει και η αναβάθμιση του Galaxy Note 9 στο νεότερο Android 9.0 Pie και το One UI της Samsung.

Και στην περίπτωση του Galaxy Note 9, η αναβάθμιση ξεκίνησε να διατίθεται στην Γερμανία αρχικά, και η διάθεση της θα “εξαπλωθεί” σταδιακά και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Οι συσκευές που έχουν εισαχθεί παράλληλα και στη χώρα μας και προορίζονταν αρχικά για την Γερμανία, θα ξεκινήσουν και αυτές να αναβαθμίζονται στο One UI μαζί με αυτές που βρίσκονται “πραγματικά” εκεί.

Η αναβάθμιση του Galaxy Note 9 σε Android 9 Pie και το νέο One UI ξεκίνησε και επίσημα, αρχικά στην Γερμανία

Η αναβάθμιση αφορά την έκδοση του Galaxy Note 9 με τον Exynos 9810 στο εσωτερικό του, με κωδικό μοντέλου SM-Ν960F. Από ότι φαίνεται αφορά και τις δύο εκδόσεις, με μια ή και δύο κάρτες SIM. Στη χωρα μας η Ελληνική Samsung ολοκληρώνει με μικρή καθυστέρηση τον έλεγχο κάθε νέας έκδοσης, με αποτέλεσμα οι συσκευές που έχουν πουληθεί από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της να καθυστερήσουν λίγο ακόμα μέχρι να λάβουν και αυτές τη νέα έκδοση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights