Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 30 συσκευές με 5G “περιμένει” η Qualcomm μέσα στο 2019

30 συσκευές με 5G “περιμένει” η Qualcomm μέσα στο 2019

απο Kostas Gliatiotis

Εϊναι κοινό μυστικό ότι η Qualcomm αποτελεί μια από τις βασικές εταιρείες στον σχεδιασμό του επόμενου 5G δικτύου τηλεπικοινωνιών, και η εταιρεία φαίνεται ότι εκμεταλλεύεται και στην πράξη την συμμετοχή της αυτή.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο τύπου της εταιρείας, μέσα στο 2019 θα παρουσιαστούν 30 διαφορετικές συσκευές με υποστήριξη για 5G δίκτυα, με τα περισσότερα από αυτά να είναι Smartphone από διαφορετικές εταιρείες. Η Qualcomm φυσικά αναφέρεται στις συσκευές που θα χρησιμοποιούν δικά της Modem και όχι ανταγωνιστών της.

Αυτό σημαίνει ότι μαζί με τις εταιρείες που έχουν επιλέξει τις λύσεις της Intel, αλλά και τα Smartphones της Samsung που θα χρησιμοποιούν το δικό της Modem, μέσα στο 2019 θα δούμε ακόμα περισσότερα Smartphones με υποστήριξη για 5G δίκτυα.

Στην περίπτωση της Samsung συγκεκριμένα, για την Αμερικάνινη αγορά θα συμπεριλαμβάνονται και τα δικά της Smartphones σε αυτά που θα χρησιμιοποιούν Modem της Qualcomm, αφού το δικό της δεν είναι “κατάλληλο” για τα δίκτυα που αναπτύσσονται στη χώρα.

Όπως και στην περίτπτωση του 4G, είναι δεδομένο ότι πολλές συσκευές θα έρχονται σε διαφορετικές εκδόσεις με και χωρίς υποστήριξη για 5G δίκτυα, ενώ είναι δεδομένο ότι σε αρκετές χώρες δεν υπάρχει ακόμα πλάνο για δίκτυα αυτής της τεχνολογίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights