Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Lenovo : Η συνολικη παρουσία της εταιρείας στην CES 2019

Lenovo : Η συνολικη παρουσία της εταιρείας στην CES 2019

απο Kostas Gliatiotis

η Lenovo ανακοίνωσε μια νέα ομάδα έξυπνων συσκευών από όλο το φάσμα των προϊόντων της, που έχουν σχεδιαστεί για να μεταμορφώσουν και να βελτιώσουν τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και παίζουμε. Αξιοποιώντας τη δύναμη της έξυπνης τεχνολογίας, μέσω του Internet of Things (IoT) και της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), οι νεότερες καινοτομίες της Lenovo ξεκλειδώνουν το δυναμικό κάθε ανθρώπου και προσφέρουν τη δυνατότητα στους χρήστες να ξεπεράσουν τα όρια τους και να ενισχύσουν τη συνδεσιμότητα τους.

Οι νέες καινοτομίες της Lenovo έχουν σχεδιαστεί για Έξυπνο Μετασχηματισμό, την ιδέα ότι οι άνθρωποι μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή τους με τη χρήση τεχνολογίας που «μετασχηματίζει» – για παιχνίδι, εργασία ή στο σπίτι – και τα προϊόντα Lenovo που ανακοινώθηκαν σήμερα στη CES 2019 κάνουν ακριβώς αυτό.

Μεταμορφώνοντας τον τρόπο που ζούμε

Lenovo Smart Clock με Google AssistantTM

Η Lenovo συνεργάστηκε ξανά με τη Google® – αυτή τη φορά για να δημιουργήσει το Lenovo Smart Clock με τον Βοηθό Google, την τελευταία προσθήκη στην καινοτόμα σειρά smart living της Lenovo. Κατασκευασμένο ειδικά για την κρεβατοκάμαρά σας, το Smart Clock της Lenovo σας βοηθά να χαλαρώσετε το βράδυ, να ξεκινήσετε την ημέρα σας, να ελέγχετε το έξυπνο σπίτι σας και να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική με το multi-room audio grouping.

Το Lenovo Smart Clock, ως η πιο πρόσφατη συσκευή στην οικογένεια συσκευών smart home της Lenovo, έρχεται να προστεθεί στη συνεχώς αναπτυσσόμενη σειρά προϊόντων, που έως σήμερα περιλαμβάνει το Lenovo Smart Display και τα Lenovo Smart Home Essentials, επιβεβαιώνοντας έτσι  τη συνεχή δέσμευση της Lenovo να κάνει τη ζωή όλης της οικογένειας ευκολότερη και πιο παραγωγική. Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε το Lenovo Smart Clock blog.

Lenovo Smart Tabs powered by Amazon® Alexa®

Σε συνεργασία με την Amazon, η Lenovo δημιούργησε τα Lenovo Smart Tabs, μια νέα κατηγορία 2-in-1 tablets που μετατρέπονται σε έξυπνες οθόνες πλήρους λειτουργίας με το Amazon Alexa. Απαραίτητα για κάθε σπίτι, τα Lenovo Smart Tabs είναι εξαιρετικά απλά στη σύνδεση και τη λειτουργία τους. Απλώς τοποθετήστε το Lenovo Smart Tab στο Lenovo Smart Dock που παρέχεται δωρεάν και το tablet σας μετατρέπεται σε μια έξυπνη οθόνη σε “Show Mode”, με full screen και εξαιρετικό ήχο και την Alexa που ανταποκρίνεται στις εντολές από σχεδόν οπουδήποτε στο δωμάτιο.

Με τα Lenovo Smart Tabs, κάθε σπίτι θα έχει πια πρόσβαση σε ένα πλήρως εξοπλισμένο AndroidTM tablet που λειτουργεί παράλληλα ως hub για όλες τις έξυπνες οικιακές συσκευές. Αυτή η δυνατότητα καθιστά το νέο αυτό 2 σε 1 tablet μία συσκευή που κάνει πολύ περισσότερα από ένα απλό tablet, νέους και συναρπαστικούς τρόπους διαχείρισης των οικιακών συσκευών. Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε το Lenovo Smart Tabs blog.

Μεταμορφώνοντας τον τρόπο ψυχαγωγίας μας

Τα πιο έξυπνα Yogacomputers ως τώρα

Το AI, σε συνδυασμό με προηγμένες τεχνολογίες ήχου και θέασης, καθιστά τους υπολογιστές Yoga επόμενης γενιάς της Lenovo τους πιο έξυπνους ως τώρα. Είτε είστε digital nomad, επαγγελματίας, δημιουργός ψηφιακού περιεχομένου ή σχεδιαστής, οι τεχνολογίες στα νέα Yoga S940, Yoga A940, Yoga C730 με AMOLED και Yoga mouse με Laser Presenter, μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τα πάντα γρηγορότερα και να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.

Το λεπτότερο και πιο έξυπνο Yoga S940

Ο εξαιρετικά λεπτός φορητός υπολογιστής Yoga S940 της Lenovo με Windows® 10 προσφέρει ασφάλεια και ιδιωτικότητα χωρίς να θυσιάζει την παραγωγικότητα και την ευκολία, χάρη σε μια ολόκληρη σειρά λειτουργιών με το λογισμικό Lenovo Smart Assist AI1. Χρησιμοποιώντας AI, το Yoga S940 έχει τη δυνατότητα αυτόματου φιλτραρίσματος του θορύβου, αλλά και θολώματος των backgrounds που αποσπούν την προσοχή κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων.

Μόλις γυρίσετε το κεφάλι σας μακριά από την οθόνη του φορητού σας υπολογιστή, οι αισθητήρες του Yoga S940 που υποστηρίζονται από AI1 ανιχνεύουν την απουσία σας και κλειδώσουν αυτόματα την οθόνη για να προστατεύσουν τα δεδομένα σας από αδιάκριτα μάτια. Μπορεί επίσης να ανιχνεύσει και να σας ειδοποιεί όταν ο διπλανός σας κοιτά την οθόνη σας, ή να σας βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγικότητας στέλνοντας όποιο περιεχόμενο θέλετε –με ένα νεύμα σας- σε συνδεδεμένη εξωτερική οθόνη. Το νέο Yoga S940 είναι επίσης το πρώτο laptop στον κόσμο με Contour Glass που αναδιπλώνεται γύρω από τα bezels του – μειώνοντας το ήδη απίστευτα λεπτό πλαίσιο της οθόνης του2. Για περισσότερος λετομέρειες , διαβάστε το Yoga blog.

Αυξήστε τη δημιουργικότητά σας με το ισχυρό Yoga A940

Για τους καλλιτέχνες και τους σχεδιαστές τίποτα δεν είναι καλύτερο από το σκίτσο με μολύβι σε χαρτί, σωστά; Η νέα επιφάνεια εργασίας του Yoga A940 all-in-one είναι εδώ για να ανατρέψει την ιδέα αυτή. Σχεδιασμένο για δημιουργούς ψηφιακού περιεχομένου, το Yoga A940 με Windows 10, είναι ένας πανίσχυρος καμβάς με 27 ιντσών, 4Κ IPS οθόνη αφής με Dolby Vision®, η οποία παρέχει εξαιρετικά ζωντανή ποιότητα εικόνας. Ο περιστρεφόμενος σύνδεσμος που διαθέτει επιτρέπει στην οθόνη να στραφεί σε άνετη λειτουργία σχεδίασης 25 μοιρών, για αξιοσημείωτη ευελιξία και σταθερότητα κατά το σχεδιασμό,  τη σκιαγράφηση και τις σημειώσεις με digital pen.

Διαθέτει επίσης το Lenovo Precision Dial, έναν controller ειδικά σχεδιασμένο για designers, φωτογράφους και δημιουργούς video, που δίνει τη δυνατότητα για πιο ακριβείς επιλογές και προσαρμογές σε οποιοδήποτε περιεχόμενο. Με τις λειτουργίες Lenovo Smart Assist AI1, την οθόνη ευρείας γωνίας 4K με εκπληκτική φωτεινότητα, αντίθεση, χρώμα και λεπτομέρεια και σύστημα ηχείων ενισχυμένο από το Dolby Atmos® για πλούσιο, συγκλονιστικό ήχο, το Yoga A940 είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σπίτι ή χώρο εργασίας του κάθε δημιουργού περιεχομένου. Διαβάστε το Yoga blog για περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε τη διαφορά στο Yoga C730 με AMOLED

Εξοπλισμένο με ηχεία JBL® και Dolby Atmos που αποδίδει ζωντανό ήχο με οποιοδήποτε συμβατά ακουστικά, το 15 ιντσών Yoga C730 2-in-1 έχει αναβαθμισμένη οθόνη έως 4K AMOLED. Η οθόνη AMOLED προσφέρει μια αξιοσημείωτα πιο ζωντανή εμπειρία θέασης, με απίστευτο βαθμό καθαρότητας εικόνας και αντίθεσης χρώματος για ανάλυση υψηλότερης ποιότητας.

Επίσης, εκπέμπει λιγότερο επιβλαβές μπλε φως – διευκολύνοντας τα μάτια, ενώ παρέχει καταπληκτική ποιότητα εικόνας βίντεο. Φορητό και ισχυρό, το Yoga C730 διαθέτει επεξεργαστές 8ης γενιάς Intel® CoreTM i7, Windows Ink™ για εισαγωγή περιεχομένου με ψηφιακή γραφίδα, Windows Hello™ για άμεση σύνδεση, καθώς και την έξυπνη ευκολία της Cortana® και της Alexa.3 Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το Yoga blog.

Απλά στρίψτε και δείξτε με το ποντίκι Yoga με Laser Presenter

Οι σημερινοί επαγγελματίες έχουν αρκετά πράγματα να μεταφέρουν μαζί τους όταν τρέχουν από μια συνάντηση στην άλλη – από τους φορητούς υπολογιστές τους, μέχρι τηλέφωνα, φορτιστές και πολλά άλλα. Έχοντας ως δεδομένο το πρόβλημα αυτό, η Lenovo συνδύασε δύο αξεσουάρ σε ένα και σχεδίασε το τελευταίας γενιάς ποντίκι Yoga με Laser Presenter.

Με μια μόνο συστροφή, το νέο Yoga mouse μετατρέπεται από εργονομικό ποντίκι (με έως 1.600 DPI για παρακολούθηση υψηλής ακρίβειας σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια), σε ένα πλήρως λειτουργικό laser pointer (και αντίστροφα), δινοντας ένα οριστικό τέλος στο μπλέξιμo της εναλλαγής ανάμεσα σε πολλαπλές συσκευές στην επόμενη παρουσίασή σας. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το Yoga blog.

To Lenovo Legion™ ακόμα πιο «θηρίο», με ενισχυμένη απόδοση

Η πιο πρόσφατη σειρά gaming Lenovo Legion είναι πιο ισχυρή από ποτέ – με μια νέα σειρά υπολογιστών υψηλών επιδόσεων και μια ολόκληρη οικογένεια επανασχεδιασμένων αξεσουάρ και οθονών για gaming. Οι τελευταίες προσθήκες στη σειρά Lenovo Legion περιλαμβάνουν:

● Νέα gaming laptop Lenovo Legion Y740 και Y540 με θηριώδεις επιδόσεις

● Όμορφα Legion K500 RGB Mechanical Keyboard και M500 RGB Gaming Mouse

● Εργονομικά gaming ακουστικά Lenovo Legion H500 Pro 7.1 με surround ήχο και στερεοφωνικά gaming ακουστικά H300

● Κομψές οθόνες Lenovo Legion Y27gq και Y44w για εξαιρετικά γρήγορο, ομαλό και καθηλωτική εμπειρία gamin

● Αναβαθμισμένα towers Lenovo Legion T730 και T530, αλλά και cubes C730 και C530 με τις τελευταίες GPU NVIDIA® GeForce RTX ™ 2060

Κάθε ένα από αυτά τα προϊόντα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει την ταχύτητα και την απόδοση που χρειάζονται οι παίκτες για να πετύχουν στο υψηλότερο επίπεδο και του απαιτητικότερου παιχνιδιού.

Με δεδομένο ότι οι παίκτες προέρχονται από διαφορετικά περιβάλλοντα – είτε είναι φοιτητές, είτε είναι επαγγελματίες – τα Lenovo Legion είναι σχεδιασμένα για να μπορούν να σταθούν τόσο στο σαλόνι του σπιτιού σας, όσο και σε μία αίθουσα συνεδριάσεων ενός γραφείου. Αυτή η σειρά gaming desktops & laptops έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει τις πιο δύσκολες τεχνικές προκλήσεις, διατηρώντας παράλληλα μια καθαρή αισθητική που ταιριάζει σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το Lenovo Legion blog

Μεταμορφώνοντας τον τρόπο που δουλεύουμε

Η τελειοποίηση του ThinkPad X1

Το 2019, η Lenovo επανασχέδιασε τους φορητούς υπολογιστές ThinkPad X1 Carbon και X1 Yoga και κάνοντας ευρείες βελτιώσεις που θα εκτιμήσουν ακόμα και οι πιο απαιτητικοί χρήστες. Επιπλέον, ακούσαμε τους πελάτες μας και εξελίξαμε την εμφάνιση και την αίσθηση των δύο αυτών laptops, ώστε να αντιπροσωπεύουν τον σύγχρονο και δυναμικό επαγγελματία.

Συνοπτικά οι ανακοινώσεις  PC αφορούν μια επιλογή αξεσουάρ για την ολοκλήρωση του ψηφιακού οικοσυστήματος του γραφείου, του σπιτιού ή των επαγγελματιών που ταξιδεύουν πολύ:

● Το ThinkPad X1 Carbon 7ης γενιάς και το X1 Yoga 4ης γενιάς είναι λεπτότερα και ελαφρύτερα από ποτέ

● X1 Yoga 4ης γενιάς διατίθεται με σασί εξολοκλήρου από αλουμίνιο

● Νέες επιλογές οθόνης, συμπεριλαμβανομένης οθόνης 400 nit FHD με ThinkPad Privacy Guard

● Νέο σύστημα ηχείων Dolby Atmos με τέσσερα far-field μικρόφωνα

● Τελευταίοι επεξεργαστές Intel Core 8ης γενιάς

● Νέα επιλογή Cat16 LTE-A και βελτιωμένη σχεδίαση κεραίας WLAN και WWAN

● Το ThinkShutter είναι πλέον διαθέσιμο σε κάμερες HD και IR

● Η νέα οθόνη P44w της ThinkVision 43,3 ιντσών προσφέρει δυνατότητα διπλής απεικόνισης χωρίς πλαίσιο

● Νέες επιλογές σε αξεσουάρ που περιλαμβάνουν τα: ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2, ακουστικό Lenovo Pro Stereo USB, Lenovo VOIP 360 camera speaker, Lenovo θύρα USB-C, Lenovo 700 Ultraportable Bluetooth ηχείο και τσάντα Lenovo Commuter Backpack.

Οι νέες επιλογές στο design θα είναι το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της τελευταίας γενιάς ThinkPad X1 Carbon και X1 Yoga. Το πρώτο θα περιλαμβάνει ένα woven carbon fiber κάλυμμα, ενώ το δεύτερο έχει επανασχεδιαστεί εξ ολοκλήρου. Το ThinkPad X1 Yoga είναι πλέον ένα laptop ακριβείας, από αλουμίνιο, σε πανέμορφο γκρίζο χρώμα (iron gray).

Οι βελτιώσεις είναι όμως παραπάνω από επιφανειακές. Οι βελτιστοποιημένες λειτουργίες ασφαλείας, όπως το ThinkPad PrivacyGuard και ο ταχύτερος μηχανισμός ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων Match-on-Chip, προστατεύουν ακόμα περισσότερο τον τελικό χρήστη. Η εμπειρία χρήσης της συσκευής έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο με περισσότερες επιλογές οθόνης, ήχο Dolby Atmos, τέσσερα ενσωματωμένα μικρόφωνα και ενισχυμένες ασύρματες δυνατότητες για την καλύτερη δυνατή συνεργασία και παραγωγικότητα. για Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την ανακοίνωση ThinkPad announcement.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights