Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η LG συνεργάζεται με τη Microsoft

Η LG συνεργάζεται με τη Microsoft

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) και η Microsoft σύναψαν συμφωνία για την ενίσχυση και την περαιτέρω ανάπτυξη της αυτόνομης επιχείρησης της LG στους τομείς της αυτοκίνησης και των συστημάτων ψυχαγωγίας. Σύμφωνα με τη συνεργασία, η LG θα επιταχύνει τη μετατροπή της υπάρχουσας ψηφιακής πλατφόρμας για την αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς είναι από τους βασικούς τομείς ανάπτυξης της εταιρείας, αξιοποιώντας τις τεχνολογίες Azure Cloud και τεχνητής νοημοσύνης της Microsoft μαζί με το μελλοντικό λογισμικό αυτόματης οδήγησης της LG.

Η LG θα εφαρμόσει την τεχνογνωσία AI της Microsoft στα προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού (Advanced Driver Assistance Systems – ADAS), την κάμερα παρακολούθησης της κατάστασης οδήγησης (Driver-Status Monitoring Camera – DSM) και τα προϊόντα πολλαπλών χρήσεων μπροστινής κάμερας και θα ενσωματώσει τον Virtual Assistant Solution Accelerator της Microsoft στα συστήματα ψυχαγωγίας της LG. Επίσης, με την υπηρεσία Azure Data Box, τα δεδομένα που συλλέγονται στο δρόμο μπορούν να ‘φορτωθούν’ αυτόματα για να δημιουργήσουν μια βιβλιοθήκη που βοηθά το λογισμικό αυτόματης οδήγησης να γίνει ακόμα πιο έξυπνο.

Επιπλέον, η LG επενδύει στην καινοτόμα ψηφιακή ανάπτυξη, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονη τεχνολογία. To υψηλής απόδοσης computing (High performance computing – HPC) και η μονάδα επεξεργασίας γραφικών (graphics processing unit -GPU) που υποστηρίζονται από την Microsoft Azure θα μειώσουν δραστικά τον χρόνο που απαιτείται από το AI λογισμικό αυτόματης οδήγησης της LG για να εξελιχθεί. Τα οδικά και κυκλοφοριακά πρότυπα σε πόλεις που κανονικά θα απαιτούσαν περισσότερο από μια πλήρη ημέρα για να κατανοήσουν τα συστήματα αυτόματης οδήγησης θα χρειάζονταν μόνο λίγα λεπτά με την Azure.

Επίσης, το Azure μπορεί να βοηθήσει το AI λογισμικό αυτόματης οδήγησης να ‘μάθει’ διάφορα πρότυπα που εμφανίζονται από τους οδηγούς καθώς και να αναγνωρίζει και να διακρίνει τη διαφορά ανάμεσα στους πεζούς και σε άλλα αντικείμενα. Με την ενσωμάτωση του AI λογισμικού αυτόματης οδήγησης που έχει βελτιωθεί από την Azure στο ADAS, η απόδοση της κάμερας παρακολούθησης της κατάστασης οδήγησης (DSM) και της μπροστινής κάμερας πολλαπλών χρήσεων μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά.

Εκτός από την ικανότητά του να εκπαιδεύει το AI λογισμικό αυτόματης οδήγησης, η Azure διαθέτει επίσης Virtual Assistant Solution Accelerator με δυνατότητα φωνής με τις υπηρεσίες AI. Με τη βοήθεια της Azure, το σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας της LG θα επιτρέπει στους οδηγούς να ελέγξουν εύκολα και γρήγορα τις συνθήκες κυκλοφορίας στο δρόμο, να αναζητήσουν κοντινά εστιατόρια, να φτιάξουν λίστα με τα αγαπημένα τους τραγούδια και πολλά άλλα.

«Η προσδοκία μας είναι ότι ο συνδυασμός της προηγμένης υποδομής cloud της Microsoft με το ταχέως αναπτυσσόμενο τμήμα αυτοκίνησης της LG θα επιταχύνει στο σύνολό της την αυτοκινητοβιομηχανία», δήλωσε ο Kim Jin-yong, πρόεδρος της LG Vehicle Component Solutions Company. «Είμαστε σίγουροι ότι ο συνδυασμός τεχνολογιών της Microsoft και της LG θα δημιουργήσει ένα νέο σημείο αναφοράς στην αυτόνομη ΑI αυτοκίνηση».

«H LG και η Microsoft μαζί μπορούν να βοηθήσουν στη διαμόρφωση του μέλλοντος των μεταφορών», δήλωσε ο Sanjay Ravi, γενικός διευθυντής της αυτοκινητοβιομηχανίας της Microsoft. «Μέσω της συνεργασίας μας, μπορούμε να ενισχύσουμε τους κατασκευαστές αυτοκινήτου να προσφέρουν διαφοροποιημένες εμπειρίες μετακίνησης, να δημιουργήσουν νέες υπηρεσίες και ευκαιρίες εσόδων και να κατασκευάσουν ασφαλέστερα, πιο έξυπνα και πιο βιώσιμα οχήματα».

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights