Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Project Blue Book: η νέα παραγωγή του βραβευμένου με OSCAR® Ρόμπερτ Ζεμέκις έρχεται στην COSMOTE TV

Project Blue Book: η νέα παραγωγή του βραβευμένου με OSCAR® Ρόμπερτ Ζεμέκις έρχεται στην COSMOTE TV

απο Kostas Gliatiotis

Με φόντο τα αρχηγεία των πολεμικών δυνάμεων των ΗΠΑ, η νέα σειρά, σε παραγωγή του βραβευμένου με OSCAR® Ρόμπερτ Ζεμέκις (Forrest Gump, Ο Ναυαγός, Back to the Future, Manifest), Project Blue Book, έρχεται σε Α’ προβολή στην COSMOTE TV, λίγες ώρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της από το History Channel στις ΗΠΑ (Τετάρτη 9/1, 23.00, COSMOTE CINEMA 4HD). Βασισμένη στις πραγματικές έρευνες που διεξήχθησαν στο παρελθόν λόγω μεταφυσικών φαινομένων που συσχετίστηκαν με UFO, η πλοκή μας μεταφέρει στις δεκαετίες 1940-1970, περίοδο κατά την οποία ο Δρ. Άλεν Χάινεκ (Έινταν Γκίλεν), ανέλαβε τη διερεύνηση και επίλυση εκατοντάδων υποθέσεων, πολλές από τις οποίες παραμένουν μέχρι σήμερα μυστήριο, όπως αυτή του Flatwoods Monster στη West Virginia και του Gorman Dogfight στο Fargo. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνουν, οι βραβευμένοι με OSCAR® και Emmy® Ρόμπερτ Στρόμπεργκ (Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, Avatar) και Άλεξ Γκρέιβς (The West Wing, Game of Thrones), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Σον Τζαμπλόνσκι (Nip/Tuck) και Χάρλεϊ Πέιτον (Twin Peaks). 

Στο COSMOTE CINEMA 1HD, το αστυνομικό δράμα Thoroughbreds έρχεται σε Α΄ προβολή και μας συστήνει δύο έφηβες, οι οποίες αναθερμαίνουν ύστερα από χρόνια τη φιλία τους, στοχεύοντας στην επίλυση όλων των προβλημάτων τους, ακόμα και αν αυτή περιλαμβάνει την πρόσληψη ενός πληρωμένου δολοφόνου (Πέμπτη 10/1, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres). Στη ζώνη Blockbuster του καναλιού δεν χάνουμε το υποψήφιο για 3 OSCAR® βιογραφικό δράμα, Αφανείς Ηρωίδες (Hidden Figures), το οποίο παρουσιάζει την ιστορία των Κάθριν Τζόνσον (Ταράτζι Π. Χένσον), Ντόροθι Βον (Οκτάβια Σπένσερ) και Μέρι Τζάκσον (Τζανέλ Μονά), τριών Αφροαμερικανίδων επιστημόνων που δουλεύοντας για το διαστημικό πρόγραμμα της NASA, βρίσκονται απέναντι από όλες τις προκαταλήψεις της Αμερικής στη δεκαετία του ’60 (Κυριακή 13/1, 21.00).

Για τους φαν των ταινιών τρόμου, έρχεται σε Α΄ προβολή η ταινία Εat Locals (Παρασκευή 11/1, 22.00, COSMOTE CINEMA 2HD) με επίκεντρο την αιματηρή 50η ετήσια συνάντηση μιας ομάδας βρικολάκων, αλλά και την ταινία του Μάικλ Ο’ Σι The Transfiguration, που διεκδίκησε βραβεία στο Φεστιβάλ των Καννών και της Θεσσαλονίκης, για τον ασυνήθιστο δεσμό που αναπτύσσει ένας έφηβος με λατρεία στις ιστορίες βρικολάκων με μία απομονωμένη έφηβη (Δευτέρα 14/1, 22.00, COSMOTE CINEMA 2HD). Στο COSMOTE CINEMA 2HD, κάνει πρεμιέρα, επίσης, η γαλλική δραμεντί 50 Φορές την Άνοιξη (50 Springtimes), με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα που στα 50 συναντά ξανά τον εφηβικό της έρωτα και ξεκινά να ζει από την αρχή (Τετάρτη 9/1, 22.00, ζώνη Ladies First).

Μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους προς ενοικίαση από την Πέμπτη 10/1, την ταινία Μια Αμερικάνικη Ληστεία (American Animals), που αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς. Το αστυνομικό δράματου Μπαρτ Λέιτον μας μεταφέρει πίσω στο 2004, οπότε τέσσερις φοιτητές στο Λέξινγκτον του Κεντάκι σχεδιάζουν την κλοπή ενός σπάνιου βιβλίου, το οποίο φυλάσσεται στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου. Διαθέσιμες στην υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, θα είναι επίσης, η ταινία φαντασίας Σκοτεινός Διάδρομος (Down a Dark Hall) με την Ούμα Θέρμαν (από 10/1), αλλά και η περιπέτεια του Άλμπερτ Χιουζ, Alpha (από 14/1).

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights