Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Ξεκινά η δοκιμαστική περίοδος για το Android 9 Pie στο Note 8
Note 8

Ξεκινά η δοκιμαστική περίοδος για το Android 9 Pie στο Note 8

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung ακολουθεί μια σημαντικά διαφορετική πολιτική σε σχέση με το άμεσο παρελθόν, διαθέτοντας δοκιμαστικές εκδόσεις λογισμικού σε τελικούς χρήστες, που είναι διατεθειμένοι να τις δοκιμάσουν και να αναφέρουν τυχόν προβλήματα που θα ανακαλύψουν.

Το Beta αυτό προγράμματος ξεκίνησε με τη διάθεση της δοκιμαστικής έκδοση του Android 9 pie με το νέο One Ui της εταιρείας στους κατόχους των δυο Galaxy S9, και συνεχίστηκε με τη διάθεση της αντίστοιχης έκδοσης και για το Note 9.

Τώρα που έχει ξεκινήσει σταδιακά η αναβάθμιση τους στην τελική έκδοση, η Samsung ξεκίνησε ένα αντίστοιχο προγράμματος για τους κατόχους του αμέσως προηγούμενου Galaxy Note 8.

Οι ιδιοκτήτες του Smartphone σε Ινδία και Νότιο Κορέα , μπορούν να συμμέτεχουν στο προγράμμα με μια απλή εγγραφή μέσω της εφαρμογής Samsung members.

Αν η συσκευή τους είναι σε αυτές που μπορούν να συμμετέχουν στο προγραμμα, θα δουν στην εφαρμογή την επιλογή για την εγγραφή τους, και λίγη ώρα μετά έρχεται η ενημέρωση για το κατέβασμα της beta έκδοσης του Android 9 Pie.

Η Samsung έχει πιθανότατα σκοπό να επεκτείνει την διάθεση της bets έκδοσης και σε άλλες χώρες σταδιακά, μέχρι να καλύψει τον αριθμό των χρηστών που θέλει να συμμετέχουν στην δοκιμαστική περίοδο.

Κατά κανόνα οι εκδόσεις αυτές έχουν μικρά λειτουργικά θέματα, αφού τα αρχικά στάδια κάθε αναβάθμισης δοκιμάζονται πρώτα στο εσωτερικό της εταιρείας.

Θεωρητικά, οι εκδόσεις αυτές είναι λειτουργικές για καθημερινή χρήση, με τυχόν ασυμβατότητες με εφαρμογές όμως και πιθανόν μειωμένη απόδοση της μπαταρίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights