Αρχικη APPS / GAMES Youtube : Πλοήγηση με Swipe στην οθόνη, για iOS συσκευές
youtube

Youtube : Πλοήγηση με Swipe στην οθόνη, για iOS συσκευές

απο Kostas Gliatiotis

Μια πολυ χρήσιμη προσθήκη έχει ξεκινήσει να κάνει το youtube στην εφαρμογή του για iOS συσκευές, αυτή της πλοήγησης ανάμεσα σε διαφορετικά βίντεο, με Swipe στην οθόνη.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την αναπαραγωγή ενός βίντεο, ο χρήστης μπορεί πλέον να μεταβεί στο προηγούμενο ή το επόμενο βίντεο με μια απλή “κύλιση” του δαχτύλου του πάνω στην οθόνη την ωρα που παίζει το βίντεο. Μάλιστα η επιστροφή στο προηγούμενο βίντεο γίνεται στο σημειο που το είχε αφήσει κάποιος, και όχι από την αρχή του.

Η μέχρι τώρα επιλογή για την εναλλαγή από το ένα βίντεο στο άλλο, ήταν να πατήσει κάποιος πάνω στην οθόνη, και να διαλέξει την επιλογή |> για να φύγει από το βίντεο που έβλεπε εκείνη την στιγμή. Σύμφωνα με το Youtube, ο νέος τρόπος πλοήγησης είναι πιιο άμεσος και εύκολος στη χρήση του, ενώ προφανώς και έγινε προκειμένου οι συνδρομητές να περνούν περισσότερη ώρα στην υπηρεσία.

Για κάποιο περίεργο λόγο, η αλλαγή είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε iOS συσκευές, δηλαδή iPhones και iPad της Apple, και όχι σε Android Smartphones (και τα ελάχιστα Tablets που έχουν απομείνει…). Η διάθεση της γίνεται όπως πάντα σταδιακά, αφού απαιτεί την αναβάθμιση της εφαρμογής του Youtube στην νεότερη εκδοση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights