Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Huawei ; HDR υποστήριξη σε Netflix και amazon prime για τα Mate 20 pro και P20 pro
Mate 20 pro

Huawei ; HDR υποστήριξη σε Netflix και amazon prime για τα Mate 20 pro και P20 pro

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι το Mate 20 pro της Huawei ήρθε από την αρχή με οθόνη που υποστηρίζει την προβολή HDR περιεχομένου, η δυνατότητα αυτή προστέθηκε πλέον με αναβάθμιση και στο P20 pro της εταιρείας.

Πλέον, και οι δυο συσκευές είναι συμβατές με την προβολή HDR περιεχομένου και από Streaming υπηρεσίες όπως είναι αυτή του Netflix αλλά και του amazon prime.

Η προβολή μιας ταινίας σε hdr δεν βασίζεται μόνο στο να έχει μια οθόνη με αυτή τη δυνατότητα ένα smartphone, αλλά πρέπει αυτό να προστεθεί στην λίστα με τις υποστηριζόμενες συσκευές για κάθε εφαρμογή.

Το mate 20 pro έφτασε στην αγορά με αυτή την υποστήριξη για την εφαρμογή του YouTube, όμως χρειάστηκε τελικά λίγος καιρός μέχρι να έρθει η ανάλογα υποστήριξη και στο Netflix.

Αντίστοιχα και το P20 pro απέκτησε την υποστήριξη για hdr περιεχόμενο με την αναβάθμιση του στο νεότερο EMUI 9 και το Android 9 pie.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights