Αρχικη ΦΗΜΕΣ Η HMD Global ετοιμάζει το Nokia 8.1 plus με “τρύπα” στην οθόνη για την Selfie camera
nokia 8.1 plus

Η HMD Global ετοιμάζει το Nokia 8.1 plus με “τρύπα” στην οθόνη για την Selfie camera

απο Kostas Gliatiotis

Η περίοδος διαρροών συνεχίζεται, αυτη τη φορά με μια είδηση για ένα νέο Smartphone από την HMD Global, την εταιρεία που κατασκευάζει τα κινητά τηλέφωνα της “νέας” nokia.

Σε αυτή τη διαρροή, έχουμε ένα “επίσημο” render ενός Smartphone της Nokia, με οθόνη που έχει μια μικρή τρύπα στο πάνω μέρος της ώστε να φιλοξενεί την μπροστινή κάμερα. Αυτό το είδος οθόνης έχει αρχίσει να θεωρείται δεδομένο πλέον στην High end κατηγορία και όχι μόνο, με την Samsung να παρουσιάζει πρώτη (με μερικές ημέρες διαφορα…) το Galaxy A8s και την Huawei να ακολουθεί με το Nova 4, αλλά και την Honor με το View 20.

Οι φωτογραφίες δείχνουν ένα Smartphone που μοιάζει εντυπωσιακά στο nokia 7.1 στο πίσω μέρος του, και μπροστά έχει αυτη την οθόνη, που καλύπτει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας του Smartphone. Οι πληροφορίες θέλουν την εταιρεία να ονομάζει Nokia 8.1 plus τη συσκευή, όμως ακόμα αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί με κάποιο τρόπο.

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου αυτού Smartphone δεν είναι ακόμα γνωστά, και το μόνο που φαίνεται πρακτικά, είναι ότι θα έχει… μόνο δυο κάμερες στο πίσω μέρος του και όχι περισσότερες. Η ανάλυση και οι δυνατότητες τους δεν είναι και αυτές γνωστές, όμως με δεδομένο το ότι θα ανήκει πιθανότατα σε υψηλότερη κατηγορία τιμής, πιθανότατα θα είναι και αυτές με τη σειρά τους ιδιαίτερα καλές.

Αν η ονομασία Nokia 8.1 Plus επιβεβαιωθεί, το Smartphone θα είναι τυπικά αντικαταστάτης του Nokia 8 Scirroco, που μέχρι στιγμής παρότι έχει πλέον αρκετό καιρό στην αγορά, αποτελεί την θεωρητικά ακριβότερη και καλύτερη πρόταση της εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights