Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Πρεμιέρα για τη νέα σειρά θρίλερ που έρχεται απόψε στo FOX και την WIND VISION
wind vision

Πρεμιέρα για τη νέα σειρά θρίλερ που έρχεται απόψε στo FOX και την WIND VISION

απο Kostas Gliatiotis

Η νέα επική σειρά θρίλερ ακούει στο όνομα «The Passage» και κάνει πρεμιέρα στo FOX σήμερα στις  21.50 μέσα από την WIND VISION!

Χθες βράδυ, FOX και WIND VISION, παρουσίασαν σε ένα μοναδικό event,  την  avant-premiere του 1ου επεισοδίου της πολυαναμενόμενης σειράς «THE PASSAGE», σε παραγωγή του βραβευμένου με EMMY® και υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα Ridley Scott, της Liz Heldens και του Matt Reeves. Οι καλεσμένοι πήραν μία πολύ δυνατή γεύση της νέας σειράς, με πρωταγωνιστές τον Mark-Paul Gosselaar και την Saniyya Sidney, που βασίζεται  στην ομώνυμη best-seller τριλογία βιβλίων του Justin Cronin.

Η πλοκή της νέας σειράς «THE PASSAGE», που προβάλλεται αποκλειστικά στο FOX,  επικεντρώνεται  στο Project NOAH, το μυστικό ερευνητικό κέντρο όπου επιστήμονες πειραματίζονται με αντικείμενο έναν επικίνδυνο ιό που θα μπορούσε να οδηγήσει στη θεραπεία όλων των ειδών ασθένειας. Ταυτόχρονα, ο ίδιος ιός θα μπορούσε να αφανίσει το ανθρώπινο είδος. Όταν ένα νεαρό κορίτσι Amy Bellafonte (Saniyya Sidney), επιλέγεται για να δοκιμαστεί απέναντι στον ιό, ο ομοσπονδιακός πράκτορας Brad Wolgast (Mark-Paul Gosselaar) καλείται να την παραδώσει στο Project NOAH. Η σχέση τους θα δοκιμαστεί και θα εξελιχθεί με έναν εντελώς απρόσμενο τρόπο, με φόντο μία τεράστια μάχη αντίρροπων δυνάμεων μπροστά σε ένα σκηνικό επικείμενης αποκάλυψης.

Με τις μοναδικές προσφορές της WIND VISION που ισχύουν σε όλα τα καταστήματα WIND και online στο www.wind.gr μέχρι το τέλος Ιανουαρίου,  οι λάτρεις της δράσης μπορούν να απολαύσουν την αποψινή πρεμιέρα αποκτώντας το family pack ή το full pack στα 9.90€ ή  19,90€ αντίστοιχα με δώρο τα τέλη ενεργοποίησης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights