Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Ο πρόεδρος της Xiaomi δείχνει ένα πρωτότυπο με μεγαλύτερο UD fingerprint reader
xiaomi

Ο πρόεδρος της Xiaomi δείχνει ένα πρωτότυπο με μεγαλύτερο UD fingerprint reader

απο Kostas Gliatiotis

Είναι πλέον συνηθισμένο φαινόμενο για την Xiaomi, να δείχνει σε μικρά βίντεο ή φωτογραφίες, συσκευές που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, προκειμένου να αποκαλύπτει κάποια ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά τους.

Σε ένα βίντεο αυτού του είδους, ο Lin Bin, πρόεδρος της Xiaomi, δείχνει ένα αρκετά ενδιαφέορν πρωτότυπο με εναν πολύ μεγαλύτερο σε μέγεθος αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη του. Σύμφωνα με την περιγραφή που κάνει ο ίδιος, ο αισθητήρας αυτός καλύπτει μια επιφάνεια 50 mm x 25 mm, ώστε πρακτικά να “πιάνει” όλο το μερος της οθόνης πάνω στο οποίο συνήθως ακουμπά ο χρήστης το δάχτυλο του.

Στο μικρό βίντεο φαίνεται και η διαδικασία “εγγραφής” ενός νέου αποτυπώματος, που είναι πιο σύντομη από το συνηθισμένο, αφού απαιτεί μόνο μια πίεση του δαχτύλου πάνω σε οποιοδήποτε σημείο της μεγάλης επιφάνειας του αισθητήρα. Το πρωτότυπο φαίνεται να είναι μια συσκευή παρόμοια με το Mi 8 pro που υπάρχει ήδη στην αγορά με αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη του, και είναι πιθανοτατα απλά μια συσκευή που δοκιμάζεται η νέα τεχνολογία.

Ο πρόεδρος της Xiaomi αναφέρει στο ποστ του ότι αν το κοινό ενδιαφέρεται για έναν αισθητήρα αυτού του είδους, αυτός μπορεί να τοποθετηθεί σε κάποια μελλοντική συσκευή της εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights