Αρχικη ΦΗΜΕΣ Τα πρώτα renders του επόμενου Mi 9 της Xiaomi με τρεις κάμερες.
mi 9

Τα πρώτα renders του επόμενου Mi 9 της Xiaomi με τρεις κάμερες.

απο Kostas Gliatiotis

Με το Mi 8 να έχει αρκτούς μήνες πλέον στην αγορά, είναι πρακτικά η εποχη που αρχίζουν να εμφανιζονται οι πρώυες πληροφορίες για τον αντικαταστάτη του, που εκτός απροόπτου θα έχει την ονομασία Mi 9.

Μερικά renders της συσκευής έκαναν ήδη την εμφάνιση τους, και αποκαλύπτουν την γενικότερη λογική που θα ακολουθήσει η εταιρεία με το Smartphone. Η οθόνη φαίνεται να έχει απλά ένα μικρό Notch στο πάνω μέρος της για ητν μπροστινή κάμερα, που επιβεβαιώνει την “τάση’ της εταιρείας να αντικαταστήσει το μεγαλύτερο και λιγότερο πρακτικό Notch των προηγούμενων συσκευών της.

Εκτός απροόπτου η οθόνη θα είναι τεχνολογίας AMOLED, με μέγεθος 6.4 ιντσών, ενώ η Xiaomi δεν φαίνεται να θέλει να αυξήσει υπερβολικά την ανάλυση της, αφού έχει αποδειχθεί ότι μια FullHD οθόνη είναι αποδεκτή και σε αυτό το μέγεθος. Στο πίσω μέρος του Mi 9 φαίνονται συνολικά τρεις κάμερες, και πιθανότατα η εταιρεία έχει και εδώ επιλέξει μια διάταξη που να τις κάνει … χρήσιμες.

Είναι σχεδόν δεδομένο ότι η βασική από αυτές θα έχει ανάλυση 48 Mpixels, χωρίς να είναι ακόμα γνωστό αν η εταιρεία έχει επιλέξει κάποια λύση της Sony ή της Samsung, ενώ πιθανότατα μια από τις άλλες δύο θα έχει υπερ-ευρυγώνιο φακό και η τρίτη θα έχει τηλεφακό με 2Χ οπτικό ζουμ.

Ταυτόχρονα είναι δεδομένο ότι στο εσωτερικό του Mi 9 θα βρίσκεται ο snapdragon 855 της Qualcomm, αφού η xiaomi έχει μια πολύ καλή παράδοση να χρησιμοποιεί τους νεότερους επεξεργαστές της εταιρείας σχετικά νωρίς μετά την διάθεση τους. Δεν είναι γνωστό το Mi 9 θα παρουσιαστεί στην Βαρκελώνη κατά τη διάρκεια του MWC ή σε ξεχωριστή εκδήλωση μετά από αυτό.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν την εταιρεία να παρουσιάζει την 5G έκδοση του Mi mix 3 στην Βαρκελώνη, και μένει να δούμε αν το Mi 9 θα είναι μέχρι τότε έτοιμο να παρουσιαστεί και αυτό επίσημα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights