Αρχικη ΦΗΜΕΣ SM-F900 το μοντέλο του αναδιπλούμενου Galaxy F της Samsung
galaxy f

SM-F900 το μοντέλο του αναδιπλούμενου Galaxy F της Samsung

απο Kostas Gliatiotis

Λίγο καιρό πριν την επίσημη παρουσίαση του μαζι με το Galaxy S10 στις 20 Φεβρουαρίου, και το αναδιπλούμενο Galaxy F της samsung έχει ξεκινησει να “περνάει” από διαφορετικές αρχές πιστοποίησης ώστε να επιτραπεί η κυκλοφορία του και στην αγορά.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το Galaxy F έφτασε στην Κίνα, και πέρασε από το “Υπουργείο βιομηχανίας και τεχνολογίας”, προκειμένου να πάρει τις αναγκαίες πιστοποιήσεις για την κυκλοφορία στη χώρα. Στην καταχώρηση που κατέθεσε η Samsung, αναφέρεται και ο κωδικός μοντέλου για το Galaxy F που είναι SM-F9000.

Μέχρι και σήμερα όλα τα Smartpones της Samsung αποκτούν ένα επιπλέον μηδενικό στο τέλος του κωδικού μοντέλου τους, σε μια από τις εκδόσεις που προορίζεται για την Κίνα. Πρακτικά αυτό σημαινει ότι το μοντέλο για τον υπόλοιπο κόσμο θα έχει σαν κωδικο μοντέλου το SM-F900.

Κάθε έκδοση τώρα, ξεχωρίζει με ένα γράμμα στο τέλος του μοντέλου, με το SM-F900F να είναι πιθανότατα η έκδοση για την Ευρωπαϊκή αγορά, και εκδόσεις με άλλα γράμματα όπως U, G και Α να προορίζονται για άλλα Regions όπως η Αμερικανική ήπειρος.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights