Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Ξεκίνησε η διάθεση του Android 9 Pie για το G7 ThinQ της LG, στην Νότιο Κορέα
g7 thinq

Ξεκίνησε η διάθεση του Android 9 Pie για το G7 ThinQ της LG, στην Νότιο Κορέα

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι τα τελευταία χρόνια η LG δνε έχει την καλύττερη δυνατή παράδοση στο πόσο γρήγορα αναβαθμίζει τις συσκευές της σε νεότερες εκδόσεις του Android, αυτό είναι κάτι που φαίνεται ότι αλλάζει σταδιακά. Η εταιρεία έχει μάλιστα δημιουργήσει και ξεχωριστό κέντρο ανάυπτξης λογισμικού για αυτόν τον σκοπό. Για το νεότερο G7 ThinQ, η LG είχε υποσχεθεί ότι η αναβάθμιση σε Android 9 Pie θα διατεθεί το πρώτο τρίμηνο του 2019, και τώρα η εταιρεία κάνει και πράξη την υπόσχεση της αυτή.

Το G7 ThinQ ξεκίνησε να αναβαθμίζεται σε Android 9 Pie στην Νοτιο Κορέα, αφού παραδοσιακά η εταιρεία ξεκινά τη διάθεση από την δική της εγχώρια αγορά, και αν όλα πάνε καλά χωρίς απρόβλεπτα προβλήματα, η διάθεση των αναβαθμίσεων επεκτείνεται κάθε φορά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Η αναβάθμιση φέρνει μαζί της όλες τις σημαντικές βελτιώσεις της νεότερης έκδοσης του λειτουργικού της Google, όπως η πλοήγηση στο μενού με χρήση Gestures, αλλά και η διαφορετική διαχείριση ενέργειας των εφαρμογών για θεωρητικά καλύτερους χρόνους αυτονομίας.

Από την πλευρά της η LG έχει προσθέσει στο G7 ThinQ μερικές από τις δυνατότητες που έχει ήδη η κάμερα του νεότερου V40, όπως αυτη του Magic Photo που δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να επιλέξει ένα κομμάτι της φωτογραφίας που θα παρουσιάζεται με κίνηση.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τη διάθεση της αναβάθμισης σε άλλες χώρες εκτός Νοτίου Κορέας, όμως συνηθως αυτή ξεκινάει περίπου ένα μήνα μετά την Νότιο Κορέα, και πάλι σταδιακά ανά χώρα και τυχόν διαφορετικά μοντέλα κάθε συσκευής. Στην χώρα μας δεν διατίθεται επίσημα το G7 ThinQ αφού η εταιρεία δεν εισάγει πλέον τα δικά της Smartphones, όμως είναι δεδομένο ότι το έχουν αρκετοί χρήστες που έχουν επιλέξει να το αγοράσουν από καταστήματα που κάνουν “παράλληλη” εισαωγή από άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.