Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Night Mode και Super Slow Motion Video στα 960fps έρχονται με αναβάθμιση στο Pocophone F1
pocophone f1

Night Mode και Super Slow Motion Video στα 960fps έρχονται με αναβάθμιση στο Pocophone F1

απο Kostas Gliatiotis

Η Xiaomi είχε υποσχεθεί ότι θα προσθέσει στο Pocophone F1 με αναβάθμιση, μερικά απο τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες που έχουν κάποιες νεότερες συσκευές της, ειδικά στον τομέα της κάμερας.

Για την Global Version του Smartphone που κυκλοφορεί επίσημα εκτός Κίνας, ήρθε η ώρα να προστεθούν με αναβάθμιση η δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε πολύ αργή κίνηση με 960fps αλλά και αυτή του Night Mode για λήψη φωτογραφιών τη νύχτα με περισσότερο φωτισμό.

Η εγγραφή σε πολύ αργή κίνηση λειτουργεί όπως και στο Mi Mix 3, αλλά και το Mi 8 που έχουν ήδη αυτη τη δυνατότητα, και το Pocophone F1 καταγράφει ένα μικρό αρχείο 0.2 δευτερολέπτων σε αυτή την ταχύτητα, το οποίο στην συνέχεια αναπαράγεται κανονικά με 30 καρέ το δευτερόλεπτο και εμφανίζεται σε πολύ αργή κίνηση.

Το Night Mode τώρα, βγάζει διαδοχικά συνεχόμενες φωτογραφίες με διαφορετικά επίπεδα έκθεσης στο φωτισμό, τις οποίες μετά συνδυάζει σε μια τελική φωτογραφία. Με αυτόν τον τρόπο οι φωτογραφίες είναι πιο φωτεινές το βράδυ, και περιέχουν και αυξημένα επίπεδα λεπτομέρειας.

Η βασική κάμερα του Pocophone F1 δεν έχει σταθεροποίηση εικόνας, κάτι που σημαίνει ότι το Night mode απαιτεί λίγο σταθερό χέρι από τον ιδιοκτήτη του ώστε να λειτουργήσει σωστά το Night mode. Σε κάθε περίπτωση είναι μια επιπλέον δυνατότητα που η xiaomi προσθέτει σε ένα Smartphone που έχει ήδη μερικούς μήνες στην αγορά.

Όπως σε κάθε περίπτωση έτσι και εδώ, η διάθεση της αναβάθμισης γίνεται σταδιακά ανά χώρα και region, κάτι που σημαίνει ότι ανάλογα με το κατάστημα αγοράς, υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει μερικές ημέρες μέχρι να εμφανιστεί το μήνυμα για την διάθεση της σε κάθε Smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights