Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Ετοιμάζει αναβάθμιση σε Android 9 Pie για τα Galaxy A8 2018 και Galaxy A9 2018 η Samsung

Ετοιμάζει αναβάθμιση σε Android 9 Pie για τα Galaxy A8 2018 και Galaxy A9 2018 η Samsung

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι ειδικά για το Galaxy A9 2018 ήταν πρακτικά δεδομένο ότι θα αναβαθμιστεί σε Android 9 Pie, έχοντας μόλις μερικούς μήνες στην αγορά, οι πληροφορίες μέχρι τώρα δεν “επιβεβαίωναν” την διάθεση της αναβάθμισης και για το παλαιότερο Galaxy A8 2018 της Samsung.

Μια καταχώρηση όμως στο Wi-fi Alliance έρχεται να το αλλάξει αυτό, αφού η Samsung φαίνεται πως ήδη δοκιμάζει την νέα έκδοση και για τα δύο Smartphones, και αυτά έχουν ήδη περάσει από τον οργανισμό που ελέγχει τη συμβατότητα με τα διαφορετικά πρότυπα του Wi-fi.

Καθε Smartphone που αναβαθμίζεται σε νεότερο έκδοση του λειτουργικού του, και με αυτή γίνονται αλλαγές στο κομμάτι που ελέγχει το Hardware για ασύρματες συσκευές όπως το Bluetooth και το Wi-fi, πρέπει να πάρει ξανά από την αρχή πιστοποίηση για τη σωστή λειτουργία του.

Αυτός είναι και ο λόγος που τα Galaxy A9 2018 και Galaxy A8 2018 πέρασαν ήδη από το Wi-fi Alliance, προκειμένου να δοκιμαστούν με το Android 9 Pie. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση είναι ένα μόνο από τα βήματα για την ολοκλήρωση του ελέγχου πριν τη διάθεση μιας αναβάθμισης, και δεν σημαίνει ότι η Samsung έχει ολοκληρώσει την διαδικασία ακόμα.

Τυπικά η εταιρεία διαθέτει τις αναβαθμίσεις σε συσκευές της μεσαίας κατηγορίας αφού παρουσιάσει την επόμενη κορυφαία πρόταση της που θα βασίζεται στο νεότερο Android που είναι κάθε φορά διαθέσιμο. Αυτο σημαίνει ότι τα Galaxy A8 2018 και Galaxy A9 2018 θα αναβαθμιστούν σε Android 9 Pie μετά την παρουσίαση και πιθανότατα την κυκλοφορία του Galaxy S10 στην αγορά από τη Samsung.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights