Αρχικη ΦΗΜΕΣ Τα τρία Galaxy S10 εμφανίζονται μέσα σε…. θηκη
Galaxy s10

Τα τρία Galaxy S10 εμφανίζονται μέσα σε…. θηκη

απο Kostas Gliatiotis

Για μια ακόμα φορά, ο γνωστός για τις διαρροές του, Evan Blass , μας αποκαλύπτει τα τρία Galaxy S10 της Samsung. Η διαρροή έρχεται και πάλι από κατασκευαστή θηκών, και δείχνει μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τις δυο συσκευές.

Από τα τρία διαφορετικά Galaxy s10 φαίνεται ότι το μικρότερο θα έχει μόνο δυο κάμερες στο πίσω μέρος του, ενώ οι δυο μεγαλύτερες εκδοσεις θα έχουν τρεις.

Η Samsung φαίνεται να έχει επιλέξει μια διάταξη με κανονική κάμερα, μια με τηλεφακού για 2Χ οπτικό ζουμ, και μια με υπερ ευρυγώνιο φακό για μεγαλύτερο πλάνο στις φωτογραφίες. Η διάταξη είναι ιδια θεωρητικά με αυτή του Galaxy 7 2018 που έχει ήδη η Samsung στην αγορά, αλλά προφανώς θα έχει σημαντικά καλύτερη απόδοση.

Η φωτογραφία δείχνει και αρκετά καλά την διαφορά μεγέθους των τριών εκδόσεων του Galaxy S10, αφού τα παρουσιάζει το ένα δίπλα στο άλλο. Το μικρότερο Galaxy S10 θα έχει την ονομασία essential , περιγράφοντας ουσιαστικά ότι θα είναι η έκδοση με τα «βασικά» σε τεχνικά χαρακτηριστικά, ότι και αν σημαίνει αυτό σε ένα τόσο ακριβό Smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights