Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei Mate 20 Pro : πετυχαίνει σκορ 109 στο DxO Mark
Mate 20 pro

Huawei Mate 20 Pro : πετυχαίνει σκορ 109 στο DxO Mark

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι θα περίμενε κανείς από το DxO mark να έχει δοκιμάσει νωρίτερα το Mate 20 Pro της Huawei, η δοκ8μη του καθυστέρησε αρκετά από την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Παρόλα αυτά, το νεότερο και καλύτερο Smartphone της Huawei φαίνεται να πέτυχε εντυπωσιακά υψηλό σκορ, που πρακτικά είναι ίδιο με αυτό του P20 Pro της εταιρείας.

Με 109 πόντους, το Mate 20 Pro είναι στην κορυφή της κατάταξης του συγκεκριμένου τεστ, με όση σημασία έχει αυτό για την φωτογραφική απόδοση κάθε συσκευής.

Σε σύγκριση με το P20 Pro, η βαθμολογία φαίνεται να βγαίνει με διαφορετικό συνδυασμό, αφού οι δυο συσκευές έχουν βαθμολογηθεί διαφορετικά στον τομέα της φωτογραφίας και του βίντεο.

Στις παρατηρήσεις του το DxO Mark αναφέρει μερικές ενδιαφέρουσες αλλαγές που έχει κάνει η Huawei για να βελτιώσει την κάμερα του Mate 20 Pro.

Κάθε φωτογραφία έχει μειωμένο Sharpness, κάτι που φαίνεται ότι ήταν «παράπονο» κάποιων χρηστών του P20 Pro, ενώ η λεπτομέρεια σε κάθε φωτογραφία είναι αυξημένη επίσης, ακόμα και σε σύγκριση με το iPhone XS Max της Apple.

Μια παρατήρηση τέλος που κάνει το DxO mark υπέρ του Ρ20 Pro, είναι ότι οι φωτογραφίες με 3Χ οπτικό ζουμ έχουν λίγο περισσότερη λεπτομέρεια, και οι ίδιοι υποθέτουν ότι αυτό οφείλεται στις επιπλέον πληροφορίες που παρείχε η ασπρόμαυρη καμερα που πλέον δεν έχει το Mate 20 pro.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights