Αρχικη ΦΗΜΕΣ Φωτογραφία του Galaxy M20 δείχνει το πίσω μέρος του
Galaxy m20

Φωτογραφία του Galaxy M20 δείχνει το πίσω μέρος του

απο Kostas Gliatiotis

Όπως συνηθίζεται πλέον τον τελευταίο καιρό, μια φωτογραφία ενός Smartphone που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, έκανε την εμφάνιση της πριν μερικές ώρες. Αυτή τη φορά παρουσιάζει το πίσω μέρος ενός Smartphone που φαίνεται να είναι το Galaxy M20 της Samsung.

Η φωτογραφία δεν αποκαλύπτει κάτι το ιδιαίτερο που δεν είναι ήδη γνωστό. Το Galaxy M20 είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, και δεν θα έχει πλάτη από γυαλί όπως οι συσκευές της σειράς Galaxy A.

Το επόμενο που φαίνεται στη φωτογραφία είναι ο αισθητήρας αποτυπωμάτων της συσκευής, που παρόλα αυτά είναι τοποθετημένος λίγο πιο ψηλά από το συνηθισμένο, και στην αριστερή γωνία οι δυο κάμερες.

Στην κατηγορία που θα ανήκει το Galaxy M20 είναι πιο πιθανό για τη δεύτερη αυτή καμερα να έχει μικρή ανάλυση και να λειτουργεί μόνο σε φωτογραφίες με θολό φόντο, παρά να πρόκειται για δεύτερη καμερα με οπτικό ζουμ και τηλεφακο.

Η Samsung σκοπεύει να ανακοινώσει την σειρά Galaxy Mτην επόμενη εβδομάδα στην Ινδία, όποτε και θα μάθουμε αναλυτικα τα χαρακτηριστικά του Μ20 αλλά και των υπολοίπων συσκευών που θα ανήκουν σε αυτή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights