Αρχικη ΦΗΜΕΣ Πατέντα της Motorola δείχνει το πιθανό σχέδιο του αναδιπλουμενου RAZR
RAZR

Πατέντα της Motorola δείχνει το πιθανό σχέδιο του αναδιπλουμενου RAZR

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες ημέρες μετά την διαρροή της είδησης ότι η Motorola ετοιμάζει το δικό της αναδι0λουμενο Smartphone, κάνουν την εμφάνιση τους φωτογραφίες από μια πατέντα που έχει καταθέσει η εταιρεία με ακριβώς αυτό το αντικείμενο.

Στο σχεδιάγραμμα αποκαλύπτεται μόνο η γενική ιδέα για το πως θέλει η εταιρεία να είναι το επόμενο αναδιπλούμενο της Smartphone, που πιθανότατα θα έχει την ονομασία RAZR.

Η Motorola ελπίζει να πετύχει έναν εξωτερικό σχεδιασμό που να θυμίζει έντονα το παλιό RAZR, και στο εσωτερικό αυτού να υπάρχει μια μεγάλη οθόνη που να καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια του.

Μέχρι στιγμής όλες οι αναδιπλούμενος οθόνες που έχουν κάνει την εμφάνιση τους, δεν μπορούν να λυγίσουν τόσο πολύ όσο παρουσιάζει η συγκεκριμενη πατέντα της Motorola. Αυτό σημαίνει ότι είτε η εταιρεία θα κάνει κάποιες προσαρμογές στο σχέδιο της, είτε ότι προσπάθεια να βρει ένα τρόπο να πετύχει αυτή τη γωνία που θέλει να έχει το Smartphone όταν θα είναι κλειστό.

Σε κάθε περίπτωση, αν το νέο RAZR μοιάζει σε αυτό το σχεδιάγραμμα, θα είναι από τις λίγες συσκευές με αναδιπλούμενη οθόνη που θα εχει ταυτόχρονα και τόσο καλή εξωτερική εμφάνιση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights