Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ O κατάλογος του Vodafone TV ενισχύεται με το περιεχόμενο του National Geographic+

O κατάλογος του Vodafone TV ενισχύεται με το περιεχόμενο του National Geographic+

απο Kostas Gliatiotis

Το Vodafone TV υποδέχεται το National Geographic+, την πρωτοποριακή υπηρεσία on demand διανομής συναρπαστικού περιεχομένου ντοκιμαντέρ, η οποία καλύπτει πάνω από 40 διαφορετικές θεματικές κατηγορίες όπως Διάστημα, Ιστορία, Επιστήμη, Κλιματική Αλλαγή, Προσωπικότητες, Παγκόσμιοι Πολιτισμοί, Δεινόσαυροι, Αυτοκίνητα, Είδη Υπό Εξαφάνιση κ.α.

Έτσι, οι συνδρομητές του Vodafone TV έχουν πλέον πρόσβαση σε περισσότερα από 700 επιλεγμένα συναρπαστικά ντοκιμαντέρ, παρουσιασμένα σε 40+ θεματικές κατηγορίες με την υπογραφή του National Geographic, με την καλύτερη ποιότητα θέασης. Παράλληλα, αξιοποιώντας τις μοναδικές λειτουργίες του Vodafone TV, για να μη χάνουν καμία λεπτομέρεια από τα αξιοπερίεργα του πλανήτη, οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν το περιεχόμενο:

 όποτε και από όπου επιθυμούν (On Demand)
 σε ταυτόχρονη θέαση με άλλα προγράμματα του Vodafone TV (σε διαφορετικές οθόνες)
 μέσα από τηλεόραση, κινητό, ή tablet
 δυνατότητα παρακολούθησης offline (μέσω temporary download)
 χωρίς κενό ανάμεσα σε επεισόδια, για αδιάκοπη, συνεχή παρακολούθηση

Το περιεχόμενο του National Geographic+ αποτελεί ένα «παράθυρο» στα μεγαλύτερα επιτεύγματα και ανακαλύψεις των φυσικών επιστημών, της περιβαλλοντικής και ιστορικής συντήρησης, του παγκόσμιου πολιτισμού, της αρχαιολογίας, της εξερεύνησης του διαστήματος, της Ιστορίας, της εθνογραφίας και της διάθεσης για ατέρμονη εξερεύνηση στο άγνωστο.

Για όσους λατρεύουν τα ταξίδια στις πιο μυστηριώδεις, αχαρτογράφητες περιοχές του πλανήτη, τις εξερευνήσεις στα πιο μαγικά σημεία του γαλαξία, τη μελέτη των θαυμαστών τεχνολογικών και επιστημονικών επιτευγμάτων της ανθρωπότητας, το National Geographic+ είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα του Vodafone TV.

Δείτε το trailer της υπηρεσίας National Geographic+ στο Vodafone.gr/tv

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights