Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Huawei αναβαθμίζει το Mate 9 σε Android 9 Pie
Mate 9

Η Huawei αναβαθμίζει το Mate 9 σε Android 9 Pie

απο Kostas Gliatiotis

Είναι δεδομένο ότι η Huawei βελτιώνει σημαντικά την πολιτική που έχει στην αναβάθμιση παλαιότερων συσκευών της, και το Mate 9 είναι η τελευταία από αυτές που λαμβάνει την αναβάθμιση σε Android 9 pie και το νεότερο EMUI 9.

Το Mate 9 έχει δυο χρόνια στην αγορά περίπου, και αποτελεί μέχρι στιγμής την παλαιότερη συσκευή της εταιρείας που αναβαθμίζεται σε Android 9. Το hardware στο εσωτερικό του είναι σε μεγάλο βαθμό παρόμοιο με αυτό του P10 και περισσότερο του P10 Plus της εταιρείας, που και αυτά έχουν ξεκινήσει σταδιακά να αναβαθμίζονται.

Η διάθεση της αναβάθμισης έχει ξεκινήσει από την εγχώρια αγορά της Κίνας, και η εταιρεία μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει κάποιο επίσημο χρονοδιάγραμμα για το αν και ποτέ θα διατεθεί και στον υπόλοιπο κόσμο.

Κατά κανόνα, οι συσκευές για την αγορά της Κίνας είναι διαφορετικές από αυτές για την Ευρώπη, κάτι που σημαίνει ουι υπάρχουν αλλαγές και στην έκδοση λογισμικού που τρέχει κάθε διαφορετική έκδοση.

Η αναβάθμιση τέλος, περιλαμβάνει όλες τις βελτιώσεις που φέρνει το ίδιο το Android 9, μαζί με τις αλλαγές που έχει κάνει και η Huawei από την πλευρά της στο γραφικό περιβάλλον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights