Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Huawei P smart 2019 : Η έξυπνη καμερα στα 229 ευρώ
p smart 2019

Huawei P smart 2019 : Η έξυπνη καμερα στα 229 ευρώ

απο Kostas Gliatiotis

Το P Smart 2019 είναι από τις πλέον ενδιαφέρουσες και ανταγωνιστικές συσκευές της εταιρείας, και όχι μόνο, που έχουμε δοκιμάσει τον τελευταίο καιρό.

Το P smart 2019 θα προσφέρεται σε ακόμα χαμηλότερη τιμή, στα 229 ευρώ στα καταστήματα των επισήμων συνεργατων, από την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου και μέχρι τέλος του μήνα. Πρόκειται για την έκδοση με 64GB αποθηκευτικού χώρου, και ισχύει για όλες τις χρωματικές επιλογές, μερικές από τις οποίες είναι ιδιαίτερα ευχάριστες και… εντυπωσιακές.

Σε αυτή την τιμή όμως, το P Smart 2019 είναι και από τις πιο ενδιαφέρουσες συσκευές με καμερα που έχει δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης και όχι μόνο! Στο αναλυτικό review μας δοκιμάσαμε την καμερα του Smartphone και είδαμε ποσό μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο, και να κάνει πιο όμορφες τις φωτογραφίες, η τεχνητή νοημοσύνη. H κάμερα αναγνωρίζει πάντα σωστά το σκηνικό και το αντικείμενο στο πλάνο, και παράγει όμορφες και ζωντανές φωτογραφίες, ιδανικές εκτός των άλλων και για χρήση σε Social Media !

Με το ξεχωριστό night mode που διαθέτει η καμερα του P smart 2019 είναι επίσης ένα από τα ελάχιστα smartphones σε αυτή την κατηγορία που μπορεί να βγάλει τόσο καλές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ! Με διαδοχικές λήψεις, η κάμερα “μαζεύει” περισσότερα δεδομένα, που στην συνέχεια συνδυάζει σε μια φωτογραφία, με περισσότερο φως και λεπτομέρεια.

Φυσικά, ένα τηλέφωνο δεν είναι μόνο η καμερα του, και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το P Smart 2019 «κρύβει» στο εσωτερικό του τον πολύ αποδοτικό Kirin 710 επεξεργαστή της Huawei, όπως φυσικά και την ξεχωριστή του οθόνη με την πολύ μικρή …. εγκοπή στο πάνω μέρος που φιλοξενεί την μπροστινή καμερα. Φυσικά, “τρέχει” και το νεότερο διαθέσιμο Android 9 Pie της Google, με το EMUI 9 γραφικό περιβάλλον της Huawei. Η νεότερη έκδοση του Android δεν θεωρείται δεδομένη στην κατηγορία τιμής του P Smart 2019, και είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του !

Η τιμή των 229 ευρώ στα καταστήματα, κάνει ακόμα πιο ελκυστικό ένα ήδη κορυφαίο Smartphone, και δινει τη δυνατοτητα σε ακομα περισσοτερους υποψηφιους αγοραστες να το αποκτησουν.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights