Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P Smart 2019 Review : Η επιτυχία συνεχίζεται !
p smart 2019

Huawei P Smart 2019 Review : Η επιτυχία συνεχίζεται !

απο Kostas Gliatiotis

Έχοντας κατακτήσει ήδη την κορυφαία κατηγορία των Smartphones, τεχνολογικά αλλά και στην συνείδηση των καταναλωτών, είναι αναμενόμενο ότι η Huawei θέλει να πετύχει το ίδιο και στην μεσαία κατηγορία τιμής.

Αυτό που η εταιρεία πέτυχε με το P20, το P20 Pro και φυσικά το νεότερο και καλύτερο Mate 20 Pro, επαναλαμβάνεται στην μεσαία κατηγορία με τα P20 Lite, το εντυπωσιακά πολυτελές Mate 20 Lite και πλέον με τονέο P Smart στην έκδοση του 2019. Το τελευταίο αποτελεί και το αντικείμενο του συγκεκριμένου Review, με την Huawei Hellas να μας παραχωρεί την συσκευή μια ημέρα πριν την επίσημη παρουσίαση του στην αγορά.

Το P Smart 2019 «δανείζεται» όλα τα θετικά των ακριβότερων συσκευών της εταιρείας, και ειδικά του Mate 20 Lite, προκειμένου να τα προσφέρει σε ακόμα χαμηλότερη τελική τιμή πώλησης.

Σχεδιασμός.

Παρότι σε γενικές γραμμές το Smartphone ακολουθεί την φιλοσοφία των υπόλοιπων συσκευών της εταιρείας, προσπαθεί με μικρές και «έξυπνες» αλλαγές, να αποκτήσει τον δικό του διαφορετικό χαρακτήρα.

Αυτό που είναι άμεσα ορατό, ειδικά στο εντυπωσιακό Aurora Blue χρώμα που έχουμε στα χέρια μας, είναι οτρόπος που το μπλέ χρώμα έχει διαφορετική απόχρωση, που ξεκινά από αρκετά ανοιχτή στο πάνω μέρος του, και καταλήγει σε ένα σκούρο μπλέ στην κάτω άκρη.

Το πίσω αυτό τμήμα του P Smart 2019 είναι κατασκευασμένο από «γυαλί», μια επιλογή που δεν συναντά κανείς εύκολα σε αυτά τα χρήματα. Μια σημαντική διαφορά εδώ, είναι ότι το Smartphone δεν διαθέτει ξεχωριστό μεταλλικό πλαίσιο στο πλαϊνό του τμήμα. Το πίσω «γυαλί» αγκαλιάζει και την πλαϊνη του όψη και καταλήγει να ενώνεται αυτό με το κρύσταλλο της οθόνης.

Η λεπτομέρεια αυτή έχει μια πολύ ευχάριστη και θετική «επίπτωση» αφού με την μικρή καμπύλη που κάνει στο πλαϊνό του μέρος, το P Smart 2019 κάθεται πολύ ευχάριστα στο χέρι του ιδιοκτήτη του. Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων βρίσκεται λίγο πάνω από το μέσο της πίσω όψης, σε ένα σημείο που είναι αρκετά βολικό με δεδομένο και το μέγεθος του Smartphone.

Αντίστοιχα και οι δύο κάμερες βρίσκονται στην αριστερή γωνία, σε κάθετη διάταξη, που προσπαθεί και πετυχαίνει να θυμίζει τις ακριβότερες συσκευές της Huawei. Η επιλογή αυτή είναι προφανώς συνειδητή από την πλευρά της εταιρείας, επειδή όμως έχει υλοποιηθεί σωστά, πετυχαίνει και το ανάλογο αποτέλεσμα.

Ερχόμενοι στην μπροστινή όψη του P Smart 2019, οι αλλαγές είναι ακόμα πιο… ενδιαφέρουσες. Το Smartphone είναιτο πρώτο της εταιρείας που έρχεται με ένα σημαντικά μικρότερο Notch στο πάνω μέρος της οθόνης του. Αυτό έχει ουσιαστικά το σχέδιο μιας «σταγόνας» και φιλοξενεί στο εσωτερικό του μόνο την μπροστινή κάμερα.

Το ακουστικό και οι αισθητήρες για την μέτρηση του φωτισμού είναι έξυπνα κρυμμένοι στο μικρό πλαίσιο ακριβώς πάνω από την κάμερα και την οθόνη. Με τον τρόπο αυτό, η εταρεία έχει πετύχει τον στόχο του όσο το δυνατον μικρότερου πλαισίου, και του επίσης μικρότερου δυνατού Notch στο πάνω μέρος της οθόνης.

Ο χώρος κάτω από την οθόνη τώρα, είναι αρκετά περιορισμένος, όχι όμως όσο σε κάποιες ακριβότερες προτάσεις της Huawei, κάτι που παρόλα αυτά είναι και λογικό και αναμενόμενο. Σε καμία περίπτωση δεν «ενοχλεί» τις συνολικές διαστάσεις, που παραμένουν εντυπωσιακά μικρές για ένα Smartphone με οθόνη 6.21 ιντσών. Το ίδιο ισχυεί και για το βάρος του P Smart 2019, αφού ο τρόπος που έχει κατασκευαστεί, του επιτρέπει να είναι και αρκετά ελαφρύ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights