Αρχικη ΦΗΜΕΣ Ετοιμάζει νέο smartphone στις 15 Φεβρουαρίου η Xiaomi
Redmi x

Ετοιμάζει νέο smartphone στις 15 Φεβρουαρίου η Xiaomi

απο Kostas Gliatiotis

Έχοντας διαχωρίσει τη σειρά Redmi σε ξεχωριστό brand εδώ και λίγο καιρό, η Xiaomi φαίνεται ότι ετοιμάζει ένα ακόμα smartphone σε αυτή τη σειρά, με την πιθανή ονομασία Redmi X

Ένα teaser που είδε το φως της δημοσιότητας αναφέρει ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει ένα νέο smartphone στις 15 Φεβρουαρίου, που σύμφωνα με τη φωτογραφία θα έχει αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη του.

Το κείμενο είναι στα Κινεζικά προφανώς, αλλά έχει ήδη μεταφραστεί, και εκτός των άλλων αναφέρει ότι πρόκειται για ένα πιο ισχυρό smartphone της σειράς Redmi. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα ονομάζεται όντως Redmi X, μπορεί όμως να αναφέρεται και στο Redmi 7 Note Pro, που ακόμα δεν έχει κάνει την εμφάνιση του επίσημα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights