Αρχικη APPS / GAMES Υποστήριξη για Bluetooth χειριστήρια στο Fortnite για smartphones
Fortnite

Υποστήριξη για Bluetooth χειριστήρια στο Fortnite για smartphones

απο Kostas Gliatiotis

Με δεδομένο ότι το mobile gaming είναι καλώς η κακώς μια συνεχώς αναπτυσσόμενη κατηγορία χρηστών, παιχνίδια όπως το Fortnite θέλουν να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους … παίχτες.

Η νεότερη έκδοση του παιχνιδιού για smartphones και tablets, φέρνει υποστήριξη για Bluetooth χειριστήρια, μια αλλαγή που βελτιώνει σημαντικά την gaming εμπειρία σε σύγκριση με την οθόνη αφής των συσκευών.

Σύμφωνα με την Epic Games, η υποστήριξη είναι διαφορετική σε iOS συσκευές και Android smartphones. Στην περίπτωση του iOS υποστηρίζεται ένας μικρότερος αριθμός χειριστήρια, ενώ αντίθετα, στο Android θεωρητικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε Bluetooth χειριστήριο που έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί με το smartphone.

Σε αυτά περιλαμβάνεται μέχρι και το χειριστήριο του Xbox της Microsoft, που τυπικά είναι συμβατό και με υπολογιστές, όχι όμως και το χειριστήριο του PlayStation 4, αφού παραδοσιακά η Sony περιορίζει την χρήση τους εκτός της δίκης της κονσόλας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights