Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Μια ακόμα φωτογραφία του Galaxy S10+
Galaxy s10

Μια ακόμα φωτογραφία του Galaxy S10+

απο Kostas Gliatiotis

Μια ακόμα εβδομάδα μια ακόμα διαρροή φαίνεται ότι έχει γίνει το Galaxy S10 για τη Samsung, αφού όλες οι εκδοσεις του κάνουν εμφανίσεις σε φωτογραφίες.

Αυτή τη φορά, το μεγαλύτερο Galaxy s10+ εμφανίζεται σε φωτογραφία, την καλύτερη σε ποιότητα μέχρι και σήμερα. Σε αυτή δεν αποκαλύπτεται κάτι το ιδιαίτερο, εκτός από το διαφορετικό γραφικό περιβάλλον του task manager στο νεότερο One UI που η Samsung έχει σχεδιάσει.

Η τρύπα στο δεξί πάνω μέρος της οθόνης είναι… οβάλ, αφού το Galaxy S10+ θα έχει δυο διαφορετικές κάμερες στην μπροστινή του πλευρά. Στην φωτογραφία φαίνεται επίσης ποσό μικρό είναι το πλαίσιο, ειδικά στο κομμάτι πάνω από την οθόνη, με μια μικρή διαφορά με το κάτω μέρος.

Οι πληροφορίες μέχρι τώρα θέλουν το Galaxy S10+ να είναι η πιο εντυπωσιακή από τις τρεις εκδοσεις. Η οθόνη του θα είναι αρκετά μεγάλη στις 6.4 ίντσες, όμως το smartphone θα έχει και μια κορυφαία έκδοση με …. 12GB RAM και 1ΤΒ ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights