Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei : 34% αυξημένες πωλήσεις για το 2018
mate 20 pro

Huawei : 34% αυξημένες πωλήσεις για το 2018

απο Kostas Gliatiotis

Η συνεχόμενη μείωση ή στην καλύτερη περίπτωση απλά σταθερή αγορά των Smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν φαίνεται να “ενοχλεί” την Huawei, μια από τις λίγες εταιρείες που στο σύνολο του 2018 κατάφεραν να αυξήσουν, και μάλιστα σημαντικά τις πωλήσεις τους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με μια έρευνα της Canalys, η Huawei αύξησε τις πωλήσεις των Smartphones της κατά 34% σε σύγκριση με το αμέσως προηγούμενο 2017. Μάλιστα η αύξηση αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις σημαντικά μειωμένες πωλήσεις των βασικών ανταγωνιστών της Apple και Samsung. Η Αμερικάνικη εταιρεία είχε μια συνολική μειωση περίπου 7% στις πωλήσεις της, παρότι τα νέα iPhone XS, XS Max και XR την βοήθησαν να πετύχει ένα καλό τετάρτο τρίμηνο το 2018. Η Samsung από την πλευρά της γνώρισε μικρότερη πτώση από την Apple με 1,7% σε ετήσια βάση, που παραμένει όμως ένα σημαντικά υψηλό ποσοστό.

H πτώση της Samsung συγκεκριμένα οφείλεται ακριβώς στην πίεση που της ασκούν οι εταιρείες από την Κίνα, με την Huawei να αποτελεί τον σημαντικότερο ανταγωνιστή της. Μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2018, η Huawei είχει και την μεγαλύτερη αύξηση σε πωλήσεις, που έφτασαν το 47% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017. Μάλιστα, παρότι η εταιρεία γνώρισε εντυπωσιακή ανάπτυξη στην εγχώρια αγορά της Κίνας, το μεγαλύτερο μέρος της αύξησης αυτής σε πωλήσεις είναι σε παγκόσμιο επίπεδο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights