Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Pocophone F1 πετυχαίνει ιδιο σκορ με το iPhone 8 στο DxO Mark
pocophone f1

Το Pocophone F1 πετυχαίνει ιδιο σκορ με το iPhone 8 στο DxO Mark

απο Kostas Gliatiotis

Με την Xiaomi να έχει βελτιώσει σημαντικά την απόδοση της κάμερας στα περισσότερα Smartphones της, είναι αναμενόμενο ότι ακόμα και οι πιο οικονομικές προτάσεις της προσφέρουν ανταγωνιστικές επιδόσεις σε αυτόν τον τομέα. Σύμφωνα με το DxO Mark τώρα, η κάμερα του Pocophone F1 έχει την ίδια συνολική απόδοση με αυτή του… iPhone 8 της Apple.

Το Pocophone F1 πέτυχε σκορ 91 πόντων στις δοκιμές του DxO mark, το ίδιο με το έστω και παλαιότερο πλέον iPhone 8. Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι μέχρι και σήμερα, το Pocophone F1 στοιχίζει λιγότερο από τα μισά χρήματα ενός iPhone 8, ενώ υπό συνθήκες προσφέρει περισσότερα, όπως μεγαλύτερη οθόνη και περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.

Σύμφωνα με το DxO Mark πάντως, ο συνδυασμός των δύο καμερών για φωτογραφίες με θολό φόντο δεν είναι ο καλύτερος δυνατός, αφού η δεύτερη κάμερα δεν βοηθάει το Smartphone να διαχωρίζει σωστά το αντικείμενο από το φόντο του. Σε αυτή την περίπτωση πάντως η σύγκριση με το iPhone 8 δεν έχει ιδιαίτερο νόημα αφού αυτό δεν διαθέτει δεύτερη κάμερα έτσι και αλλιώς.

Για την φωτογράφιση σε χαμηλό φωτισμό τώρα, το DxO Mark είναι πιο αυστηρό με την κάμερα του Pocophone F1, αφού οι επιδόσεις της δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η απουσία του OIS είναι δικαιολογημένη σε αυτό το κόστος, και οι φωτογραφίες είναι και πάλι αποδεκτές, απλά όχι στο ίδιο επίπεδο με σημαντικά ακριβότερους ανταγωνιστές του.

Για το βίντεο τέλος, το DxO Mark συνεχίζει να θεωρεί πολύ καλή την κάμερα του Smartphone, με πολύ καλη ψηφιακή σταθεροποίηση, και λεπτομέρεια στην εικόνα. Μάλιστα η απόδοση εδώ είναι καλύτερη σε χαμηλό φωτισμό σε σύγκριση με την φωτογραφία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights