Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Με Dark mode το iOS 13 από την Apple
Ios

Με Dark mode το iOS 13 από την Apple

απο Kostas Gliatiotis

Λίγους… μήνες πλέον πριν την παρουσίαση της επόμενης έκδοσης του iOS από την Apple, και ήρθε η ώρα να αρχίσουν να κάνουν την εμφάνιση τους οι πρώτες πληροφορίες για αυτή.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της επόμενος έκδοσης του iOS θα είναι η υποστήριξη ενός dark mode. Η χρησιμότητα του είναι πάντα πολύ συγκεκριμένη, αφού αλλάζει την εμφάνιση του μενού σε μια που χρησιμοποιεί πιο σκούρα χρώματα και κατά βάση το μαύρο.

Με αυτόν τον τρόπο η οθόνη είναι θεωρητικά πιο ξεκούραστη στην ανάγνωση ειδικά σε συνθήκες με χαμηλότερο φωτισμό. Η υλοποίηση του dark mode είναι πιο λογική πλέον για την Apple τώρα που τουλάχιστον τρεις συσκευές της έρχονται με Amoled οθόνες.

Όταν μια Amoled οθόνη προβάλει μαύρο χρώμα, είναι σε εκείνο το σημείο πρακτικά απενεργοποιημένη, κάτι που σημαίνει λυι υπάρχει σημαντική μείωση στην κατανάλωση ενέργειας, κάτι που η Apple μπορεί να χρησιμοποιήσει σαν πλεονέκτημα στα iPhone X, XS και XS max.

Μια ακόμα δυνατότητα σύμφωνα με το Bloomberg θα είναι η αλλαγή της αρχικής οθόνης σε iPad, που πλέον θα εκμεταλλεύεται καλύτερα το μεγαλύτερο μέγεθος αλλά και τις επιπλέον δυνατότητες που προσφέρει το tablet της Apple.

Μάλιστα υπάρχει μια καλή πιθανότητα το iOS να φέρει αλλαγές και στον τρόπο διαχείρισης του αποθηκευτικού χώρου, μια αλλαγή που είναι σχεδόν απαραίτητη πλέον στα iPad Pro , που περιορίζονται σημαντικά από τον τρόπο που λειτουργεί τώρα το ios και το πως αντιμετωπίζει τις συσκευές που συνδέονται σε αυτό.

Η Apple κατά παράδοση ανακοινώνει την επόμενη έκδοση του iOS στο ετήσιο συνέδριο που πραγματοποιεί στα μέσα της χρονιάς συνήθως στις αρχές του καλοκαιριού. Μέχρι τότε μένει να δούμε αν όντως οι αλλαγές αυτές θα ισχύσουν και στην πράξη, όπως και ποιες ακόμα θα έχει ετοιμάσει η εταιρεία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights