Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Nokia επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Pixelworks

Η Nokia επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Pixelworks

απο Kostas Gliatiotis

Το Nokia 7.1 είναι ένα από τα ελάχιστα Smartphones της αγοράς που προσφέρει LCD οθόνη με HDR υποστήριξη, και μάλιστα σε χαμηλότερη κατηγορία τιμής από το συνηθισμένο.

Για να το πετύχει αυτό η Nokia, συνεργάστηκε με την Pixelworks, μια εταιρεία που εξειδικεύεται στον σχεδιασμό οθονών αυτού του είδους. Η Pixelworks ρυθμίζει χρωματικά τις οθόνες, και φροντίζει να είναι συμβατές με πρότυπα όπως το HDR 10.

Μάλιστα αυτή είναι που έχει σχεδιάσει και το λογισμικο που μετατρέπει όσο είναι δυνατόν σε HDR κάθε απλό SDR περιεχόμενο, κα δυνατότητα που επίσης προσφέρει μέχρι στιγμής μόνο το Nokia 7.1 στην κατηγορία αυτή.

Η Nokia ανακοίνωσε ότι επεκτείνει την συνεργασία της με την Pixelworks για τον σχεδιασμό και άλλων συσκευών, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το ποιες θα είναι αυτές.

Η πρώτη λογική υπόθεση είναι ότι και το αναμενόμενο Nokia 9 με τις πέντε κάμερες στο πιέσω μέρος του θα έχει ανάλογα υποστήριξη, αφού θα είναι…κρίμα για μια συσκευή αυτού του είδους να μην έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής αλλά και εγγραφής βίντεο σε HDR.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights