Αρχικη ΦΗΜΕΣ Το αναδιπλούμενο Galaxy F εμφανίζεται σε video
galaxy f

Το αναδιπλούμενο Galaxy F εμφανίζεται σε video

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες ημέρες πλέον πριν τις 20 φεβρουαρίου, όπου η Samsung πρόκειται να παρουσίασει και επίσημα το αναδιπλούμενο Galaxy F μαζί με τα τρία Galaxy S10, και το Smartphone φαίνεται ότι έκανε την πρώτη του… τυχαία εμφάνιση σε Video.

Συγκεκριμένα, ένα Promo Video της Samsung, κατάφερε να διαρρεύεσει από την εταιρεία, και συνολικά παρουσιάζει την εικόνα που αυτή έχει για το πως θα είναι η τεχνολογία στο μέλλον. Ανάμεσα σε Tablets με πολυ μικρά περιθώρια γύρω από την οθόνη, και καθρέπτες που έχουν ενσωματωμένη οθόνη αφής, προϊόντα που ξεχωρίζουν ότι είναι ψηφιακά σχέδια και όχι πραγματικά, εμφανίζεται στο βίντεο για μερικά δευτερόλεπτα και το αναδιπλούμενο Smartphone της εταιρείας.

https://www.youtube.com/watch?v=P86t1F-B5Hs

Η διαφορά είναι ότι ξεχωρίζει πως πρόκειται για πραγματική συσκευή, και όχι ψηφιακό εφέ, κάτι που ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για το επόμενο Galaxy F. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα το τελικό προϊόν να έχει μικρές διαφορές, αφού η Samsung φημίζεται για το πόσο γρήγορα μπορεί να προσαρμόσει τη διαδικασία σχεδιασμού και την γραμμή παραγωγής των συσκευών της, όμως η γενική εικόνα είναι αυτή που θα δούμε σε λίγες ημέρες στην επίσημη παρουσίαση του αναδιπλούμενου τηλεφώνου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights