Αρχικη ΦΗΜΕΣ Φωτογραφία του Mi 9 της Xiaomi
Mi 9

Φωτογραφία του Mi 9 της Xiaomi

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από αρκετές διαρροές πολλών διαφορετικών συσκευών, ήρθε η ώρα και για την Xiaomi να «αποκαλύψει» ένα από τα επόμενα της Smartphones, μέσα από μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε πριν μερικές ώρες σε κινεζικά μέσα, και φαίνεται να δείχνει το πίσω μέρος του επόμενου Mi 9.

Η φωτογραφία δείχνει ένα Smartphone στα χέρια ενός υπαλλήλου πιθανότατα της εταιρείας, σε ένα ομολογουμένως όμορφο μπλε χρωμα. Το ενδιαφέρον είναι ότι έστω και με δυσκολία, φαίνονται και οι τρεις κάμερες στην αριστερή πλευρά του, αφού εκτός απροόπτου το επόμενο Mi 9 θα ακολουθεί αυτή την τάση της αγοράς.

Οι πληροφορίες θέλουν το Mi 9 να έρχεται με καμερα 48 Mpixels, χρησιμοποιώντας τον αισθητήρα της Sony, μια δεύτερη με 2Χ ζουμ, αλλά και μια Τρίτη καμερα με υπέρ ευρυγωνιο φακό, κάτι που πλέον φαίνεται ότι θα προσφέρουν όλες οι ακριβές συσκευές το πρώτο μισό του 2019.

Μια ακόμα λεπτομέρεια που αποκαλύπτει η φωτογραφία είναι η απουσία του αισθητήρα αποτυπωμάτων από το πίσω μέρος του Mi 9, κάτι που σημαίνει ότι αυτός θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη, όπως αρμόζει σε ένα κορυφαίο smartphone πλέον. Αυτό σημαίνει ταυτόχρονα ότι και η οθόνη του θα είναι τεχνολογίας Amoled αφού δεν μπορεί να τοποθετηθεί αισθητήρας αποτυπωμάτων κάτω από LCD οθόνη.

Το Mi 9 αναμένεται να έρθει με τον Snapdragon 855 στο εσωτερικό του, και πιθανότατα υποστήριξη και για 5G δίκτυα από την πρώτη στιγμή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights