Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Μέχρι τον Μάιο το επόμενο Black Shark από την Xiaomi
black shark

Μέχρι τον Μάιο το επόμενο Black Shark από την Xiaomi

απο Kostas Gliatiotis

Η Xiaomi είναι από τις εταιρείες που δεν “ντρέπονται” να αναφερθούν σε συσκευές που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα επίσημα ή ακόμα και να τις … δείξουν σε φωτογραφίες και βίντεο, όπως έχει κάνει αρκετές φορές ο Πρόεδρος της. Αυτή τη φορά, ο Wang Teng Thomas, υπεύθυνος σχεδιασμού της εταιρείας, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το επόμενο Gaming smartphone της εταιρείας, το Black Shark.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, ο ίδιος είδε από κοντά το Black Shark “2”, και εντυπωσιάστηκε από την απόδοση και την ταχύτητα του. Μάλιστα αναφέρει ότι το Smartphone έχει και… προσωπικότητα, ότι ακριβώς και αν σημαίνει αυτό. Το πρώτο Black shark ανακοινώθηκε επίσημα πριν περίπου 9 μήνες από την εταιρεία, και σύμφωνα με τον Wang Teng Thomas, περίπου ένα χρόνο μετά είναι η κατάλληλη περίοδος ανανέωσης του με την επόμενη έκδοση.

Με βάση τα όσα είναι μέχρι στιγμής γνωστά, το επόμενο Black Shark θα χρησιμοποιεί τον SNapdragon 855 στο εσωτερικό του, που είναι και η επόμενη ισχυρότερη έκδοση του επεξεργαστή που χρησιμοποιεί το πρώτο Gaming smartphone της εταιρείας. Η αναφορά στην “προσωπικότητα” του επόμενου Black Shark πιθανότατα σημαίνει ότι και αυτή η έκδοση θα έχει διαφορετική εμφάνιση από το συνηθισμένο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights